2777
2789

خاله‌ام فوت کرده،کرونا هم هست هیچ جا نمی‌ریم. می‌خوام تو خونه شمع وارمر بذارم  دخترم از روش بپره. دلم خوش نیست ولی شامو می‌پزم. بچه که گناهی نداره. 😢

رسم خود ما برای شام چهارشنبه سوری سبزی پلو و ماهی و شب عید رشته پلو و گوشته. شما چی؟ 

البته رسم قزوینیا برا چهارشنبه سوری رشته پلو و قیمه و شب عید سبزی پلو و ماهیه. شوهرم قزوینیه و مام قزوین زندگی می‌کنیم. شاید به رسم قزوینیا عمل کردم.

سالای پیش می‌رفتیم خونه مامانم یا مادرشوهرم. چهارشنبه سوری با دوستامون می‌رفتیم بیرون شهر آتیش بازی می‌کردیم. خوشا اون روزا.

پی‌نوشت: علت فوت خاله‌ام کرونا نیست. 

ان الله مع الصابرین. (کاربر قدیمی که می‌گفت هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن)خدای عزیزم حباب رویام رو ترکوندم. بلور آرزوی قشنگم رو به دست مهربون و قدرتمند تو می‌سپارم و صبر می‌کنم تا به وقتش منو بهش برسونی. 😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا با این ایده که دادی که بچه از رو شمع وارمر بپره تو خونه، از چهارشنبس که صدای گرمپ گرمپ و ریزش سقف از طبقه بالا میاد😑😁

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
حالا با این ایده که دادی که بچه از رو شمع وارمر بپره تو خونه، از چهارشنبس که صدای گرمپ گرمپ و ریزش س ...

دیگه دو ساعت که آدم از رو شمع نمی‌پره. دو دیقه‌ای سر و تهش هم میاد. 

ان الله مع الصابرین. (کاربر قدیمی که می‌گفت هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن)خدای عزیزم حباب رویام رو ترکوندم. بلور آرزوی قشنگم رو به دست مهربون و قدرتمند تو می‌سپارم و صبر می‌کنم تا به وقتش منو بهش برسونی. 😍😍😍

ما واسه چهارشنبه سوری رسم ثابت نداریم، هر چی که ما بخوایم مامانمون میپره حالا ماکارونی باشه پیتزا باشه هر چی ما هوس کنیم، بعدم کلی وسایل آتش بازی 😍

البته امسال فک نکنم بشه خرید😥

کاربر قدیمی هستم، به سری عقده ای گزارش زدن ترکید😒نظرمو دوس نداری نخون 😑این نی نی یار ها هم نباید واسه هر گزارشی یکیو بترکونن شاید یه سریا سادیسم دارن الکی گزارش میزنن، اصلا اگه کسی از من و نظراتم خوشش نمیاد جمع کنه از اینجا بره، مرسی اه😳
ما چهارشنبه سوری شیر برنج می پزیم . همه جمع می شیم خونه مادرم. ولی امسال خبری نیس

جالب نشنیده بودم.

اگه شوهرم خسته بازی درنیاره بخاطر دل بچم شاید یه اتیش کوچیک تو حیاط بسازیم

شب عید هم عادی

واقعا عادی

امطال اصن حس عید ندارم 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری