2777
2789
عنوان

خانما میشه یه لحظه بیاید به کمکتون و همفکریتون نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 26 پست
اصلاً نقطه ضعف نشون نده کار خودتو بکن ببخشیدا ولی انقدر مامانم مامانت اینا کردن جز دعوا و فاصله نتی ...

اگر بندازم سرشون انقدر ازشون تشکر میکنه میگه به من اشتباهت اینه که از خانواده شوهر توقع داری 

یا اصلا نمیذاره پا بشن خودش میپره

البته مامانش که اصلا اهل کار کردن نیست بچه هاشم قبولش نداره من فقط احترامش میکنم با پسرش

جلو مامانم از خواهرش که مجردِ مثلا یه بشقاب بشورِ انقدر تشکر میکنه ولی از مامانم اصلا فقط دارن میرن یه تشکر میکنه

مامان بیچاره من مگه کم محبت میکنه. کلا شوهرم بی چشم و رو هست خانواده شم همینطورن دستتو تا آرنج عسل ک ...

اکثر مردها همینن

فقط ننه شون به چشمشون میاد

حالا ننه شونم هیچ کاری نمی کنه ها

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو اون چند روز مثل مادر خودت با مادرم برخورد کن ک الکی اعصابم بهم نریزه چون بعداز زایمان هر زنی ...

درسته اصلا بدجنس نیست چون بار خواهراش رو دوش اینا بودِ براش جا افتاده واینکه تک پسر 4تا خواهرم داره تو زنا بزرگ شده که با این مسئله خیلی مشکل دارم

چقدر بده که نمیتونی حرفتو بهش بزنی 😔  وقتی شوهرت اینقدر در قبال خانوادت میره تو قیافه جا تو ب ...

توقعی نداره که مامانم بیاد

با پرستارم مشکلی نداره ولی مامانم چون برای اون خواهرام رفته برای منم میخواد بیاد واینکه نمیخوام بعدا حرف باشه

همه اخلاقش خوبه فقط همین مورد اذیتم میکنه

اگر بندازم سرشون انقدر ازشون تشکر میکنه میگه به من اشتباهت اینه که از خانواده شوهر توقع داری  ...

اصلاً منتظر تشکر برای مامانت نباش ،همین که نزاری کاری کنه تو دلت خوش باش و احساس رضایت کن
بزار انقدر از هم تشکر بکنن تا دور از جون ،جونشون در بیاد
انقدر به ظاهر رفتارها و حرف ها اهمیت نده

مهم متن کارته 

با سیاست بزار کار کنن

متاسفانه کار کردن و محبت کردن عادی میشه کوتاه نیا و با سیاست بزار کاراتو اونا بکنن و تو هم خیلی تشکر کن ازشون

به مرور زمان احترام دروغینشون کمتر میشه و توقعاتشون از هم کمرنگ تر

عزیزم صبور باش تا نتیجه بگیری

عکسالعمل های سریع نتیجه خوبی نداره عموماً 

کلاً کار خودتو بکن و به روی خودتم نیار نامه هم یه بار دوبار نتیجه میده بعدها به نامه هم اهمیت نمیده کلی داغون میشی

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
توقعی نداره که مامانم بیاد با پرستارم مشکلی نداره ولی مامانم چون برای اون خواهرام رفته برای منم میخ ...

تقریبا جواب هایی ک به بچه ها دادی را خوندم ....

نمیدونم گلم خودت تصمیم بگیر بعد زایمان از نظر روحی ضعیف میشی یه اخم شوهرت ی حرف مامانت ی اعصاب خوردی همش رو خودت و شیری که به بچت میدی اثر میزاره . 

توقع نداره ! ب این چیزایی ک گفتی نمیخورد 😅😅

اصلاً منتظر تشکر برای مامانت نباش ،همین که نزاری کاری کنه تو دلت خوش باش و احساس رضایت کن بزار انقدر ...

درسته

من خیلی حساسم برای همین خیلی اذیت میشم زودم داغ میکنم همون موقع عکس العمل نشون میدم بعدم میبینم مامانم یکم گرفته میشه ناراحت میشم کارای کم خانواده خودشونو بزرگ میکنن چون خیلی مامان و خواهرش میگن ولی مامانم بنده خدا اصلا نمگه کوچک به نظر میاد 

توکلم به خدا فقط خدا بهترینا رو رقم بزنه 

تقریبا جواب هایی ک به بچه ها دادی را خوندم .... نمیدونم گلم خودت تصمیم بگیر بعد زایمان از نظر روحی ...

توقع نداره مثلا میگه مامانت بیاد دیگه من استراحت میکنم بعد میگم باید کمکش کنی میگه پس مامانت برای چی میاد من خودم هستم خانواده خودش نسبت به همه چی بی اهمیت هستن ولی من نه 

مثلا دختر خواهر شوهر بچه دار شده خواهرشوهرم نرفته پیشش بمونه دختر کوچکش رفته

یامثلا مادر شوهرم خونشو ساخت نوه هاش چندماه هنوز نیومدن خونه مادربزرگشون

الان یکسالِ نوه هاش نیومدن خونشون اهمیت نمیدن 

ولی خانواده من برعکس هستن دوراز جون سکته میکنن اگر اینطوری باشِ

اونارو باید دعوت رسمی کنی 

درسته  من خیلی حساسم برای همین خیلی اذیت میشم زودم داغ میکنم همون موقع عکس العمل نشون میدم بعد ...

انشاالله عزیزم💗💗💗

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗