2777
2789
عنوان

خیلی دلتنگم دیروز کلی گریه کردم

626 بازدید | 29 پست

من و خانوادم تو یه شهر کوچیک هستیم تا قبل این قضایا هر روز خونه همدیگه بودیم حالا تو قرنطینه خیلی دلم تنگ شده😭😭😭😭

وزن اولیه ۷۱/۵وزن الان 61 الهی شکر به وزن دلخواهم رسیدم در طول یکسال با ورزش(بدنسازی) و کالری شماری

دیروز زن دا اشم عکس بچه هاشو گزاشته بود تلگرام دلم خیلی تنگ شده براشون اصلا گریم بند نمیاد

وزن اولیه ۷۱/۵وزن الان 61 الهی شکر به وزن دلخواهم رسیدم در طول یکسال با ورزش(بدنسازی) و کالری شماری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با واتس آپ یا ایمو تصویری صحبت کنین 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
اگه تو یه شهرین برو بهشون سر بزن نگفتن دیگه خونه باباتون هم نرین

منکه نمیرم شوهرم کادر درمانه میترسم ناقل باشم سه تا هم بچه دارم خونه هیشکی نمیرم

اگه تو یه شهرین برو بهشون سر بزن نگفتن دیگه خونه باباتون هم نرین

گفتن نرین.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
خب تمام مسایل بهداشتی رو رعایت کن و برو خونشون معلوم نیست این وضع تا کی ادامه داره اینجوری افسرده می ...

افسرده شدم سرگرمی ما همش دورهمی و مهمونی بود من تقریبا هر روز خونه داداشم بودم یا اونا خونه ما بودم چند روزه دختر کوچکم همش گریه میکنه دختر داداشمو میخاد هم بازیش بود

منکه نمیرم شوهرم کادر درمانه میترسم ناقل باشم سه تا هم بچه دارم خونه هیشکی نمیرم

پس نرو بشین خونه خدات رو شکر کن که سالم هستین برای همه سخته اما فکر کن اون خانواده هایی که عزیزشون مریضه دارن چی میکشن.وضع تمام دنیا همینه خدا خودش کمک کنه