2777
2789
عنوان

خیلی دلتنگم دیروز کلی گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 29 پست

منم اصلا نرفتم ازاول اسفند قرطینه خانگی هستیم،فقط همسرم میرن سرکار وچون پدرم سنشون بالاست باید خیییلی احتیاط کنیم،دلم فوق العاده برای همه تنگ شده ولی همینکه میدونم سالم هستن بهم آرامش میده

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم بغل میخاد 

عزیزم من درحالت طبیعیام بغل نمیکردم خونواده مو

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
منم اصلا نرفتم ازاول اسفند قرطینه خانگی هستیم،فقط همسرم میرن سرکار وچون پدرم سنشون بالاست باید خیییل ...

منم خیلی می ترسم که بهشون منتقل کنم  دیشب با مامانم تلفنی حرف میزدم آخرش گریم گرفت زود خداحافظی کردم مامانم نفهمه 

وزن اولیه ۷۱/۵وزن الان 61 الهی شکر به وزن دلخواهم رسیدم در طول یکسال با ورزش(بدنسازی) و کالری شماری
عزیزم من درحالت طبیعیام بغل نمیکردم خونواده مو

دلم میخاد پسر داداشمو بغل کنم فشارش بدم ده ماهشه دختر داداشم انگار بچه خودم بود دیگه کم اوردم

وزن اولیه ۷۱/۵وزن الان 61 الهی شکر به وزن دلخواهم رسیدم در طول یکسال با ورزش(بدنسازی) و کالری شماری
عزیزم به این فکر کن که قرنطینه تو خونه خیییییییلی بهتر از قرنطینه تو بیمارستانه.....و دیگه گریه که ن ...

خدایا شکرت

منم خیلی می ترسم که بهشون منتقل کنم  دیشب با مامانم تلفنی حرف میزدم آخرش گریم گرفت زود خداحافظی ...

امیدوارم همه رعایت کنن تازودتر شر این ویروس منحوس کنده بشه بره،ماکه داریم رعایت میکنیم خدایی دلمون پوسید،من تهرانم خونمون نزدیک مرکز خریده از پنجره بیرونو نگاه میکمم ورفت وآمد مردم رومیبینم فقط حرص میخورم،چرانمیخوان بفهمن امسال سال نو متفاوته😠

امیدوارم همه رعایت کنن تازودتر شر این ویروس منحوس کنده بشه بره،ماکه داریم رعایت میکنیم خدایی دلمون پ ...

منکه اصلا خرید و اینا برام مهم نیست فقط دلتنگ خانواده م هستم و دلم میخاد دوباره برم باشگاه

امیدوارم همه رعایت کنن تازودتر شر این ویروس منحوس کنده بشه بره،ماکه داریم رعایت میکنیم خدایی دلمون پ ...

مردم این لباسا و میخان چیکار کنن🤔🤔🤔

دلم میخاد پسر داداشمو بغل کنم فشارش بدم ده ماهشه دختر داداشم انگار بچه خودم بود دیگه کم اوردم

عزیزم چقد وابسته شونی چاره چیه جز صبر دعا کن زودتر شر کرونا کم شه از همه دنیا

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
منکه اصلا خرید و اینا برام مهم نیست فقط دلتنگ خانواده م هستم و دلم میخاد دوباره برم باشگاه

توکل به خداانشاالله به زودی آرامش وزندگی روزمره بهمون برمیگرده💖

عزیزم چقد وابسته شونی چاره چیه جز صبر دعا کن زودتر شر کرونا کم شه از همه دنیا

خیلی زیاد خیلی اصلا من به خواهرام و بچه هاشون اینقدر وابسته نیستم که به داداشمم و خانومش و بچه هاش 

خدا هممون رو نجات بده الهی امین

مردم این لباسا و میخان چیکار کنن🤔🤔🤔

نمیدونم والا اگه قدیم بود میگفتیم عید به عید میرن خرید الان ماشاالله هروقت بری بیرون این مراکز غلغلس وهمه هروقت نیاز داشته باشن ونداشته باشن دارن میخرن،نمیخوام بگم کار بدیه بخرن کیف کنن ،من خودم  عاشق شور مردم توشب عید بودم ولی الان وقتش نیست باید اینو بفهمیم شرایط خاصه ومثل سابق نیست

توکل به خداانشاالله به زودی آرامش وزندگی روزمره بهمون برمیگرده💖

انشالله