منم اصلا نرفتم ازاول اسفند قرطینه خانگی هستیم،فقط همسرم میرن سرکار وچون پدرم سنشون بالاست باید خیییلی احتیاط کنیم،دلم فوق العاده برای همه تنگ شده ولی همینکه میدونم سالم هستن بهم آرامش میده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم خیلی می ترسم که بهشون منتقل کنم دیشب با مامانم تلفنی حرف میزدم آخرش گریم گرفت زود خداحافظی ...
امیدوارم همه رعایت کنن تازودتر شر این ویروس منحوس کنده بشه بره،ماکه داریم رعایت میکنیم خدایی دلمون پوسید،من تهرانم خونمون نزدیک مرکز خریده از پنجره بیرونو نگاه میکمم ورفت وآمد مردم رومیبینم فقط حرص میخورم،چرانمیخوان بفهمن امسال سال نو متفاوته😠
نمیدونم والا اگه قدیم بود میگفتیم عید به عید میرن خرید الان ماشاالله هروقت بری بیرون این مراکز غلغلس وهمه هروقت نیاز داشته باشن ونداشته باشن دارن میخرن،نمیخوام بگم کار بدیه بخرن کیف کنن ،من خودم عاشق شور مردم توشب عید بودم ولی الان وقتش نیست باید اینو بفهمیم شرایط خاصه ومثل سابق نیست