2777
2789

نمیدونم ولی خواهشا خودتو شاد کن مادر من ۴۰ سالشه دیوونه شده میشینه باخودش میگه وای ۲۰ سال پیش فلانی چرا اون حرفو زد چرا زندگی من اینطوری شد مارو هم افسرده کرده بخدا بدبختی های مامان باباهارو ما هم میکشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با انگیزه کار کن ن شل و خستع ،روزا مثلا با انرژی پاشو ،ی موزیک پر انرژی بزار دخترو هی ناز بده ب خودت برس 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

برقص برقص برقص و ورزش کن روحیت دگرگون میشه

حتما باید برم باشگاه.دوست ندارم بچم مثل خودم ی آدم افسرده باشه.دلم میخواد فقط واسه خودمو و دخترم زندگی کنم.یعنی میشه?

حتما باید برم باشگاه.دوست ندارم بچم مثل خودم ی آدم افسرده باشه.دلم میخواد فقط واسه خودمو و دخترم زند ...

چرا نشششششه قوی بودن از همین کارای کوچیک شزوع میشه دیگ

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...
نمیدونم ولی خواهشا خودتو شاد کن مادر من ۴۰ سالشه دیوونه شده میشینه باخودش میگه وای ۲۰ سال پیش فلانی ...

کاش میشد.منم تو ی جو متشنج بزرگ شدم 😣الانم بدتر شدم بعد زایمانم

با انگیزه کار کن ن شل و خستع ،روزا مثلا با انرژی پاشو ،ی موزیک پر انرژی بزار دخترو هی ناز بده ب خودت ...

انشالله بتونم.ی مقدار روحیم ضعیف شده

باید رو خودم کار کنم قوی بشم

انشالله بتونم.ی مقدار روحیم ضعیف شده باید رو خودم کار کنم قوی بشم

ار ایشالا ک میتونی شک نکن🌺🍃

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh