2777
2789

شترسواری دولا دولا نمیشه

چوب معلم گله 

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

13 این گوش ت در باشه اون گوش ت دوازه  12 شتر دیدی ندیدی 10 گاو 9من شیر 9 لنگ در هوا

۱۲ شتر سواری دولا دولا نمیشه

گاهی گمان میکنی پایان است  سپس خداوند همه چیز را درست می کند....توکل به اسم اعظمت❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵. کوه به کوه نمیرسه ولی آدم به آدم میرسه

13. یه گوش در و یه گوش دروازه

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ                                       إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ﴿۱﴾                                         فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ﴿۲﴾  إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ﴿۳﴾

۱۲.شتر سواری دولا دولا نمیشه

۱۳.یه گوشت در باشه یه گوش دروازه

۱۰.گاو نه من شیر

۷.پا تو کفش دیگزان نکن

۹.لنگ در هوا

۵.کوه به کوه نمیرسه ادم به ادم مبرسه

۶.دروغگو کم حافظس

۴.کبوتر با کبوتر باز با باز‌

۲.اب در کوزه و ما گرد جهان میچرخیم

۱.ما گزیده از ریسمون سیاه سفید میترسه

۳.افتاب لب بوم

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️
۱۲.شتر سواری دولا دولا نمیشه ۱۳.یه گوشت در باشه یه گوش دروازه ۱۰.گاو نه من شیر ۷.پا تو کفش دیگزان ...

😘😘😘😘

چرا هیچکس ۸ رو نمیگه☹

گاهی گمان میکنی پایان است  سپس خداوند همه چیز را درست می کند....توکل به اسم اعظمت❤
۵ کوه به کوه نمیرسه آدم به آدم میرسه  ۱۲ شتر دیدی ندیدی     ۱۳ یه گوش در یه گوش درواز ...

۱۲ شتر سواری دولا دولا نمیشه