2777
2789

من امروز سفارشام رسید یکی از سفارشام یه بسته ۶ تایی شورت بود ولی فقط ۳ تا شورت تو بسته بود کسی ازین اتفاقا براش افتاده؟چیکارا کردین از کجا باید مرجوع کنم و بسته کامل رو تحویل بگیرم؟؟

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقیقتش فقط کالای دیجیتال سفارش دادیم و به موقع و خوب تحویل دادن میتونی محصول رو مرجوع کنی 😊

آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی کی بود؟ کجا رفت؟ چرا بود و چرا نیست!🎀

برو تو حساب کاربریت گزینه مرجوع کالا رو بزن روز و ساعتشو مشخص میکنی پیک میاد ازت پس میگیره تو پروفایلت مشخصات کارت بانکیتو وارد کن دوسه روز بعدش پولتو واریز میکنن یا اگه نتونستی تماس بگیر تلفنی بهشون بگو فقط زودتر انجام بده دیر بگی پس نمیگیرن 

حقیقتش فقط کالای دیجیتال سفارش دادیم و به موقع و خوب تحویل دادن میتونی محصول رو مرجوع کنی 😊

آره منم چند بار سفارش داده بودم کامل و درست بود ولی اینبار ناقصه😑بستش مال شورتای ۶ تاییه ها ولی توش ۳ تاس😶

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°

برو تو سایتش بزن روی کاربریت  و بعد درخواست مرجوعی . دلیل و عکس و توضیح ازت میخواد این موارد رو پر کن و تایمی که دوست داری انتخاب کن تا همون موقع بیان ازت تحویل بگیرن .

48 ساعت بعد تحویل هم پولت رو کامل میریزن به کارتت

برو تو حساب کاربریت گزینه مرجوع کالا رو بزن روز و ساعتشو مشخص میکنی پیک میاد ازت پس میگیره تو پروفای ...

خییلی ممنون😚😚