2777
2789
عنوان

كمك اهل دلا بيان

149 بازدید | 14 پست

بچه ها هنوز سه روز ديگ بايد پري بشم 

برم ازمايش خون بدم صبح معلوم ميشه باردارم يا نه

امروز صبح بي بي چك زدم يه خاله ريززززززز ديدم بيشتر خيال ميكردم توهمه ولي يه هاله خيلي خيلي كم بود بايد زوم ميكردي ميديدي

حالا برم يا نرم اخه ازمايشگاه ها رو دارن ميبندن دم عيده

بعضي وقتا فكر ميكنم دارم خواب ميبينم منتظرم يه شوك وارد بشه بيدار بشم ببينم اهه اين ك همش خواب بود عسلم مامان هلما و هليا و منتظر يه ني ني ديگ🤦‍♀️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محیط بیرون آلودس

من اقام ازمايشگاه كار ميكنه صبح زود برم ك خلوت باشه 

بعدم اينكه ميخوام بدونم معلىم ميشه يا نه 

بعضي وقتا فكر ميكنم دارم خواب ميبينم منتظرم يه شوك وارد بشه بيدار بشم ببينم اهه اين ك همش خواب بود عسلم مامان هلما و هليا و منتظر يه ني ني ديگ🤦‍♀️ 
عکسشو بذار، بنطرم خیلی زود زدی باید حداقل یک روز بگذره از پری بعد بزنی

انداختم دور 🤧🤧

بچه ها كمرم يك هفته هست درد ميكنهه و اينكه روز تخمك گذاري هم لود اقدامم و حوالي اون 

یا خداااا ۲۰ سالته  دوتا بچه داری دوباره بارداری؟😲 ماشالااااا

من تنبلي تخمدان دارم اگ باردار نشم ديگ نميتونم باردار بشم دوتا دختر دارم اقا عشق پسره الان رژيم گرفتيم چند ماه 

اينو بيارم تمومه😣

من تنبلي تخمدان دارم اگ باردار نشم ديگ نميتونم باردار بشم دوتا دختر دارم اقا عشق پسره الان رژيم گرفت ...

ایشالا ک این یکی پسررررره 💚

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
ایشالا ک این یکی پسررررره 💚

ايشالله مرسي عزيزم