2777
2789
عنوان

تا حالا به شوهرتون دروغ گفتید

1484 بازدید | 33 پست

من به شوهرم دروغ گفتم بعد هی دروغ پشت دروغم اومد نپرسید چی گفتم چون خیلی طولانیه غضیه الان یواش یواش داره دروغام لو میره منم میخوام بدتر از این نشه شما تا حالا دروغ گفتید وقتی راست قضیه رو فهمیده چیکار کرده بدتر شده یا بهتره 

اره بهش گفتم فقط تورو دوست دارم اما تو یه مرد خوشگل میبینم گل از گلم میشکافه

نزنیدم من تو توهماتم شوهر دارم  الانم تو جزیره ناکجااباد باهم قرنطینه سر میکنیم

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتر😐😐😐

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 

یبار سر لوله دسشویی شل بود افتاد تو دسشویی شوهرم صداشو شنید گفت افتاد تو دسشویی من هی قسم میخوردم ک نه نیفتاده.ترسیدم دعوام کنه...بعد هم رفت درش اورد و کلی دعوام کرد 

خدایا مراقب همه ی نینی ها باش..

دروغ نمیگم بهش شاید یسری چیزارو نگم بهش 

یا راجع به خانوادم باشه یه مسئله خصوصی ک بهش ارتباط نداره دروغ بگم اونم چون خیلی فضولی میکنه یچیز میگم از سرم واکنم

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی