2777
2789
عنوان

یعنی باردارم؟؟؟

144 بازدید | 9 پست

سلام دوستان قراره هفته بعد پریود بشم الان دو هفتست وحشتتتتتتتتتتتناک پرخاشگر و عصبی شدم خیلی زیاد اصن نمیدونم چطور بگم ک چقد عصبی و بداخلاق شدم حتی با شوهر بیچارمم خیلی بدرفتاری میکنم هرچی اون مهربون من بد اصلا نمیتونم خودمو کنترل کنم روم تو رو همه باز شده بابام داداشم مامانم ابجیم با همشون هرثانیه جنگ میکنم،خونه مادرشوهرمینا هم ک میرم ی حرفی ک میزنن خیلی خودمو کنترل میکنم نپرم بهشون...

من هیچی لز بارداری نمیدونم گفتم بپرسم ببینم احتمالش هست یوقت باردار باشم یا فکر ی چاره باشم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هیچچچچچچچ ربطی به بارداری نداشت ☹ هورمونات تو هم ریخته ... سندرم پیش از قاعدگیه 

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

عزیزم ممکنه 

چون منم از مهمترین علائم بارداریم همین وحشی شدنم بود🙄

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
بی سابقست😕ینی دو هفته قبل از پریودی...؟؟؟؟

به هیچ علایمی قبل پریود دلتو خوش نکن ... هروقت ازت گذشت اونوقت حسابه ..

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .