2777
2789
عنوان

بیبی چک

786 بازدید | 123 پست

بچه ها تو تاپیک قبلمم توضیح دادم کم کاری تیروئید دارم و واسه درمانش اقدام نکردم الان بیبی چک زدم مثبت شد لطفا بگید چیکار کنم؟خطرناکه؟بنظرتون باید سقط بشه؟توروخداراهنماییم کنید خیلی استرس گرفتم

اینم عکس بیبی چک همون لحظه خطش پررنگ شد 

لینک چنلم      https://t.me/twitteri_mood

اول اینکه مبارک باشه

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوم اینکه نه عزیزم میری تحت نظر دکتر غددبرات دارو شروع میکنن همین.  اصلا هم نگران کننده نیست

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم

ميشه منم عكس بي بي مو بزارم😭😭😭😭😓😓😓

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️
دوم اینکه نه عزیزم میری تحت نظر دکتر غددبرات دارو شروع میکنن همین.  اصلا هم نگران کننده نیست

مرسی عزیزم خداکنه همینجور که میگی باشه 

لینک چنلم      https://t.me/twitteri_mood
مرسی عزیزم خداکنه همینجور که میگی باشه 

اره عزیزم اگه دارویی که میده مرتب استفاده کنی انشالله صحیح و سالم بغل میگیریش