2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من این ماه از روز نه تا روز سیزده زدم همش هاله مینداخت روز سیزده کلا هاله هم ننداخت دیگه نزدم بیخیال ...

دوره هات چند روزست؟فکر کنم زود قطع کردی تستو؟باید تا روز 17 18 ادامه میدادی

بنظر من چرته،بیشتر گیج کننده اس تا راهنمایی کننده،،،باید به سیکل قاعدگی نگاه کرد بعد حساب کنی،بخوای به کیت نگاه کنی حالا حالا ها الاف میشی،البته نظر شخصیمه،از رو تجربه میگم

اینا همش وسیله اس تا خدا نخواد یه برگ از درخت نمیوفته چه برسه بچه،،توکل بر خدا

روز ها،،،،ماه ها،،،،ساعتها،،،،ثانیه هاااا،،همینطور داره میگذره امااااا😔😔😔😔😔دریغ از اینکه یه چیزی میخوام و نمیشه،،،خدایاااا همینجور روزا داره میگذره نمیخوای بهم نیم نگاهی کنی!!!!!!؟؟؟؟😔😔😔اینجا روی زمینت یکی هس که دلش خیلی گرفتهههه،،دلش یه معجزه میخواد،یه نگاه از طرف توووو،میشه بهم نگاه کنی و این ماه بشه همون چیزی که من میخوام!!!!!!؟؟خدایااااااا فقط یه معجزه،یه هدیه،یه لطف،خواهش میکنم ازت😔😔🙏🙏🙏😔😔😔،،،میشه برا نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستی!!؟؟ممنون❤  ،،،،،،خدایااااااا داره به یسال نزدیک میشه،یه ماه دیگه میشه یسال که منتظر نی نی ام نمیخوای بهم نگاه کنی؟؟؟!!!!😔😔بخدا خستممممم دارم فکر میکنم نکنه نازا هستم،خدایاااا تو رو به بزرگیت قسم میدم این ماه هدیه بهم بده،همش دارم روزا رو میشمارم،،هی میگم این ماه حتما مامان میشم ولی.....😔😔😔خدایاااااا نگام کن.خواهش میکنم ازت😔😔💔 خدایاااااا یسال شد و ندادی💔😔خواهش میکنم ازت بهم نگاه کن،توروبه بزرگیت قسم میدم بهم نگاه کن،خواهش میکنم😔😔💔💔💔💔💔🙏🙏خدایاااااااا شکرت بخاطر هدیه ای که دادی،ممنونمممممممم،مرسی بابت معجزه ات ممنون که لایقم کردی یه دنیاااااااا ممنون❤❤❤❤امروز بالاخره بی بی چکم مثبت شد ۱۳۹۹/۴/۲۰😍😍میشه یه صلوات مهمونم کنین؟؟!❤😍ممنون❤❤😍😍گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍😍نی نی قشنگم میدونم خداحافظ و مراقبته عزیز مادر💖انشالله به همین زودیا صدای قلب قشنگتو بشنوم عزیز مادر👶👶💖💖،،خدایااااااا کنجد کوچولومو به تو میسپارم🙏🙏💖💖💖😍😍😍👶👶👶خدایااا شکرت ممنونتم،امروز صدای قلب فندقیمو شنیدم خدایا هزاران مرتبه شکرت عاشقتم1399/5/9💖💖😘😘😍😍👶👶🙏🙏خدایا به موقع اش سالم بزار بغلم ممنون خدا جونم💖😘😍👶🙏امروزاولین سونو رفتم۹۹/۶/۱۵خداروشکرخوب بود خدایاجون ممنون😘❤خدایا شکرت❤
واقعا درست میگی توکل بر خدا👌

اقدام کردی الان؟

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

واقعا درست میگی توکل بر خدا👌

من ماه قبل اقدام کردم

ولی سر موقع پریود شدم😁

تو ذوقی گنده ای بود😁

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

اخی عزیزم ایشالا این ماه😍با کیت اقدام کردی؟

نه

سیکلم ۲۶-۲۷

روز ۱۰-۱۱-۱۲-۱۴ اقدام بوده

ب هر حال باید میشد که نشد

البته اولین اقدام بود

اقدام بعدی ایشالا 💕😘

ان شاالله عزیزم

یعنی اصا پررنگ نشد؟😕 چه مارکی بود؟شاید این ماه تخمک گذاری نداشتی

مکس 14

نمیدونم والا چخبر بود ولی گفتن باید میذاشتم چون امکان داشت فرداش پررنگ شه ولی نذاشتم دیگه یه شب درمیون اقدامم اگه خدا بخواد میشه...

جانِ مادر خوش اومدی به زندگیمون❤👣میشه واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستی؟
دوره هات چند روزست؟فکر کنم زود قطع کردی تستو؟باید تا روز 17 18 ادامه میدادی

نامنظمم امکان داره تخمک گذاریم دیرتر بوده باشه 

جانِ مادر خوش اومدی به زندگیمون❤👣میشه واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستی؟