2777
2789
** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولش خیلییییییییییی برام سخت بود.چون شغلم عالی بود.و محیطش حرف نداشت و تازه سمت گرفته بودم.اما الان بعد از تقریبا یک سال فکر میکنم هب آخرش چی؟؟؟فوقش خیلی هم تو کارم موفق میشدم.بعدش چی؟؟الان هدف بزرگتری دارم.
روزگار هر چی تغییر کنه من چشم نمیگم
من اومدم بیرون ولی بچه ها هرچی بزرگتر میشن دردسرهاشون هم بزرگتر میشه من برام کار پیش اومده ولی چه فایده ساعت کاری زیاد یا اینقد ردوره که نمیتونی بری
آدمی فقط در یک صورت حق دارد به دیگری از بالا نگاه کند، و آن هنگامی است که بخواهد دست کسی که بر زمین افتاده را بگیرد و او را بلند کند...
وای من میخوام اقدام کنم از اول ازدواجم آزادی مالی داشتم خداییش شوهرم بخوام بهم پول میده ولی میخوام مستقل باشم
ای خدا دارم دیوونه میشم پس این همه زحمت کشیدیم درس خوندیم چی میشه؟!
من هر دو تجربه تو خونه بودن و کار کردن رو دارم کار پاره وقت رو خیلی مناسب میدونم، تو خونه زیاد موندن بخصوص اگر وقت و انرژی زیادی برای مهارت و تحصیلاتت گذاشته باشی حس بیهودگی به آدم میده
سما راست میگه.البته ممکنه.ولی خب حاصل خوبی نداره.ثمر زندگیت دست مهد کودک و مادر بزرگ و پرستار،در بهترین حالت بچه همیشه تو رو کم داره تو زندگیش.اگر میتونی تا شش هفت سال نری اقدام کن.اگر مریض کار کردنی بهتره بچه دار نشی.
روزگار هر چی تغییر کنه من چشم نمیگم
دردانه من خییییییییییلی برای درس خوندنم زحمت کشیدم الان هم ٣ ساله ازدواج کردم ٢٦ سالمه