2777
2789
عنوان

خانمایی که شیر خشک کمکی میدن به بچشون لطفا🤓🤓🤓

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 29 پست
اخه وقتی غلیظ بهش میدم یوبس میشه وحشتناک 😥😥

خوب شاید این شیر بهش نمیسازه که یبس میشه یا اینکه پدی لاکت بهش بدی هم خوبه

اوایل شیرخشک باعث یبث میشه نگران نباش

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=128676903]ماشالله عزیزم بچه‌ت چند وقتشه و چند کیلوعه؟😍 دختر من ۶ ماهشه و ۷ کیلوعه فقط ۹۰ سی سی میخوره گاهی خ ...[/QUOTE

۱۴ماهشه عزیزم تازه نق میزنه دوباره بده نمیدم بهش😅شکموإ

میدونی چرا چوب خدا صدا نداره            چون که فرو میکنه                    درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم   چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه    نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه  حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه   
دکتر گفت چون رفلاکس داره بهش ندم اصلا شیر خشک واسه بچه های رفلاکسی هم هست؟

بله هست

میدونی چرا چوب خدا صدا نداره            چون که فرو میکنه                    درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم   چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه    نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه  حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه   

عزیزم چرا اینقدر شیر خشک و رقیق کردی. برای هر پیمانه شیر، 30 سی‌سی آب باید بریزی. اصلا این فکر و نکن که چون غلیظه بچه معده ش اذیت میشه. پسر منم الان 11 ماهشه از اول شیر خشک دادم. آپتامیل و ببلاک. و چون رفلاکس داشت دکتر ببلاک ای آر داد. شیر های ای ار غلیظ هست غلیظ تر از شیر مادر و شیر خشک های معمولی که باعث رفلاکس نشه. وقتی بچه من ببلاک ای ار خورد دیگه بالا نمی‌آورد. من یه وعده ببلاک میدادم یه وعده آپتامیل تا یبوست نگیره پسرم. 

خوب شاید این شیر بهش نمیسازه که یبس میشه یا اینکه پدی لاکت بهش بدی هم خوبه اوایل شیرخشک باعث یبث می ...

اپتامیل بهش دادم یوبس شد نستل و تازه بهش دادم نمیدونم دیگه یوبس میشه یا نه با این اخه اپتامیل و نمیخورد شوهرم گفته یه شیر خشکی بدین که خوشمزه باشه نستل و بهش دادن

[QUOTE=128676903]ماشالله عزیزم بچه‌ت چند وقتشه و چند کیلوعه؟😍 دختر من ۶ ماهشه و ۷ کیلوعه فقط ۹۰ سی ...

عزیزم خدا حفظش کنه😍❤

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
عزیزم چرا اینقدر شیر خشک و رقیق کردی. برای هر پیمانه شیر، 30 سی‌سی آب باید بریزی. اصلا این فکر و نکن ...

بدون نطر دکتر ببلاک ای ار بدم عیبی نداره اخه واسه کرونا نمیتونم برم دکتر ولی بچم رفلاکسش شدید نیست

اپتامیل بهش دادم یوبس شد نستل و تازه بهش دادم نمیدونم دیگه یوبس میشه یا نه با این اخه اپتامیل و نمیخ ...

آپتامیل خیلی خوبه ولی بدمزه هست.

نان نستله از همه خوشمزه تره

ببلاک هم خوبه

کلا اوایل واسه شیرخشک مقاومت میکنن چون عادت ندارن باید وقتی خیلییی گرسنه شد بهش بدی

یعنی  نستل خوب نیست اخه اپتامیل و اصلا دوست نداشت

چرا بابا نستل هم خوبه

میگن آپتامیل بهتره ولی زیاد فرقی نداره به نظرم

نستل خوشمزه تره

یعنی  نستل خوب نیست اخه اپتامیل و اصلا دوست نداشت

بیومل ای ار برای رفلاکس هستش من به دخترم میدم ولی نمیخوره بعضی وقتا که خیلی گشنشه با گریه 30 تا می خوره. ببلاک ای ار هم واسه رفلاکس من اونو امتحان نکردم

تا میتونی بزار سینت و بمکه تا شیرت زیاد شه خصوصا شبا وقتی بیدار شد شیر خودت و بده چون اگه به شیشه عادت کنه سینت و نمیگیره اب هویج و شیرافزا و جو اب پز کن بخور دیگه رازیانه و زیره هم دم کن چها ر روز این کار را رو تکرار کن ببین چطور شیرت زیاد میشه من روزی سه تا هویج میخوردم سوپ جو دوبار رازیانه دوبار دونه کاهو هم دم میکردم خلاصه اینقد رو خودم کار کردم تا شیرم برگشت چون شیر داشتم دوفهته شیر ندادم کاول خشک شد طوری که قطره هم نمیومد 

تا میتونی بزار سینت و بمکه تا شیرت زیاد شه خصوصا شبا وقتی بیدار شد شیر خودت و بده چون اگه به شیشه عا ...

من همه چیزایی که گفتی از روز اول همیشه خوردم 

بچمم شبا کامل خوابه بیدار نمیشه  هردو ساعتم بهش شیر میدم از اول شیرم کم بود متاسفانه

من همه چیزایی که گفتی از روز اول همیشه خوردم  بچمم شبا کامل خوابه بیدار نمیشه  هردو ساعتم ...

خودت بیدارش کن شب بش شیر بده تا شب نخوره شیرت زیاد نمیشه بازم یه پنج روزی اینارو بخور شبم بیدارش کن شیرش بده و اروغشو بگیر بخوابونش