خانما من بچم دو ماه هشت روزشه شیرم کمه دیگه کافی نیست امروز ۴۰سی سی بهش دادم بعد چهار ساعت شیر خودم و دادم اما الان شیر ندارم دوباره ایا واسه روز اول شیر خشک بدم بد نیست ؟ دو وعده شر چجور بدم بد نباشه واسش ؟من ۴۰ سی سی ابو با نصف پیمانه قاطی کردم دادم
میدونی چرا چوب خدا صدا نداره چون که فرو میکنه درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه
دکتر گفت چون رفلاکس داره بهش ندم اصلا شیر خشک واسه بچه های رفلاکسی هم هست؟
بله هست
میدونی چرا چوب خدا صدا نداره چون که فرو میکنه درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه
عزیزم چرا اینقدر شیر خشک و رقیق کردی. برای هر پیمانه شیر، 30 سیسی آب باید بریزی. اصلا این فکر و نکن که چون غلیظه بچه معده ش اذیت میشه. پسر منم الان 11 ماهشه از اول شیر خشک دادم. آپتامیل و ببلاک. و چون رفلاکس داشت دکتر ببلاک ای آر داد. شیر های ای ار غلیظ هست غلیظ تر از شیر مادر و شیر خشک های معمولی که باعث رفلاکس نشه. وقتی بچه من ببلاک ای ار خورد دیگه بالا نمیآورد. من یه وعده ببلاک میدادم یه وعده آپتامیل تا یبوست نگیره پسرم.
خوب شاید این شیر بهش نمیسازه که یبس میشه یا اینکه پدی لاکت بهش بدی هم خوبه اوایل شیرخشک باعث یبث می ...
اپتامیل بهش دادم یوبس شد نستل و تازه بهش دادم نمیدونم دیگه یوبس میشه یا نه با این اخه اپتامیل و نمیخورد شوهرم گفته یه شیر خشکی بدین که خوشمزه باشه نستل و بهش دادن
بیومل ای ار برای رفلاکس هستش من به دخترم میدم ولی نمیخوره بعضی وقتا که خیلی گشنشه با گریه 30 تا می خوره. ببلاک ای ار هم واسه رفلاکس من اونو امتحان نکردم
تا میتونی بزار سینت و بمکه تا شیرت زیاد شه خصوصا شبا وقتی بیدار شد شیر خودت و بده چون اگه به شیشه عادت کنه سینت و نمیگیره اب هویج و شیرافزا و جو اب پز کن بخور دیگه رازیانه و زیره هم دم کن چها ر روز این کار را رو تکرار کن ببین چطور شیرت زیاد میشه من روزی سه تا هویج میخوردم سوپ جو دوبار رازیانه دوبار دونه کاهو هم دم میکردم خلاصه اینقد رو خودم کار کردم تا شیرم برگشت چون شیر داشتم دوفهته شیر ندادم کاول خشک شد طوری که قطره هم نمیومد