2777
2789

خانما من بچم دو ماه هشت روزشه شیرم کمه دیگه کافی  نیست امروز ۴۰سی سی بهش دادم بعد چهار ساعت شیر خودم و دادم اما الان شیر ندارم دوباره ایا واسه روز اول  شیر خشک بدم بد نیست ؟ دو وعده شر چجور بدم بد نباشه واسش ؟من ۴۰ سی سی ابو با نصف پیمانه قاطی کردم دادم 

واسش اپتامیل گرفتیم نخورد الان نستل دادیم خورد بدشم بچم رفلاکس داره واسش بد نیست ایا؟

شیر افزا بخور

میدونی چرا چوب خدا صدا نداره            چون که فرو میکنه                    درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم   چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه    نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه  حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه ۴۰ سی سی آب با نصف پیمانه؟

نکن خواهر من بچه رو مریض نکن اینجوری بیشتر سوتغذیه میگیره

مگه رو شیرخشک دستور نداره؟

۳۰ سی سی آب رو باید با یک پیمانه کامل بدی ۶۰ سی سی با دو پیمانه و....

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

منم اپتامیل گرفتم میخوره بچم

دو سه روز دیگه ی ماهش تموم میشه

فقط وقتایی ک بازی درمیاره یا خونه نیستم بش میدم

شماهم شیر افزا بخور تا شیرت زیاد شه

هرچی بچه کمتر بخوره شیرت کمتر میشه 

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
آخه ۴۰ سی سی آب با نصف پیمانه؟ نکن خواهر من بچه رو مریض نکن اینجوری بیشتر سوتغذیه میگیره مگه رو شی ...

دقیقا منم تعجب کردم الان من ۲۱۰سی سی میدم با هفت پیمانه شیر

میدونی چرا چوب خدا صدا نداره            چون که فرو میکنه                    درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم   چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه    نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه  حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه   

وای تازه دیدم

با 40 سی‌سی نصف پیمانه خیلی کمه

اذیت میشه معده بچه ات

مگه با هر 30 سی‌سی نباس ی پیمانه بریزی؟ "

رو شیرت دستورش هست 

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
دقیقا منم تعجب کردم الان پپ۲۱سی سی میدم با هفت پیمانه شیر

دوماهگیش بردمش دکتر بهش جریان و گفتم گفتم شیرم کم شده دستور استفاده یا شیر خاصی اگه مد نظرش نسخه کنه ولی گفت نه تو فکر میکنی شیر کم داری بهش شیر خشک نده زنیکه احمق انگار جای منه 

دوماهگیش بردمش دکتر بهش جریان و گفتم گفتم شیرم کم شده دستور استفاده یا شیر خاصی اگه مد نظرش نسخه کنه ...

نه طبق دستور قوطی بهش بده اذیت نمیشه نترس

دقیقا منم تعجب کردم الان من ۲۱۰سی سی میدم با هفت پیمانه شیر

ماشالله عزیزم بچه‌ت چند وقتشه و چند کیلوعه؟😍

دختر من ۶ ماهشه و ۷ کیلوعه فقط ۹۰ سی سی میخوره گاهی خیلییی گرسنه باشه ۱۲۰ تا😁

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁