2777
2789

استوری شاهین صمد پور

ولی هرکی بود دمش گرم یکم از حال و هوای کرونا دراوردمون😂😂

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 

تو ي تاپيك گفتم من غرب تهرانم و نديدم

بعصيا اومدن گفتن ما ديديم تو كووري

بياين ببينم با چه رويي الان حرف ميزنين دروغگوهاي پست😂😂😂😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ي تاپيك گفتم من غرب تهرانم و نديدم بعصيا اومدن گفتن ما ديديم تو كووري بياين ببينم با چه رويي ...

امان از دست نی نی سایتیا😂😂🤦‍♀️

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 
ﺍﻣﯿﻦ ﺗﻘﯽﭘﻮﺭ ﯾﮏ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ ﺳﺎﮐﻦ ﮐﺎﻧﺎﺩﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻣﺴﻠﻂ ﺑﻪ ﻃﺮﺍﺣﯽ
ﺟﻠﻮﻩﻫﺎﯼ ﻭﯾﮋﻩ ﺗﻮ ﻫﺎﻟﯿﻮﻭﺩِ ، ﺑﺨﺎﻃﺮ ﺩﺭﮔﺬﺷﺖ ﭘﺪﺭﺵ ﺑﺮﮔﺸﺘﻪ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻭ
ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﮐﺮﻭﻧﺎ ﭘﺮﻭﺍﺯﺵ ﮐﻨﺴﻞ ﺷﺪﻩ ﻭ ﻓﻌﻼ ﻣﻮﻧﺪﻩ
هرچی که بین منو اون بود  از جنس گنـــاه شــد  اون دنیاهم تبـــاه شد‌...
از کجا معلوم ویروسی نباشن بادمجونا

خب به فرضم که باشن چهارتا بادمجون انداختن جلو دوربین دیگه

واقعا که بادمجون نباریده😆

تو ي تاپيك گفتم من غرب تهرانم و نديدم بعصيا اومدن گفتن ما ديديم تو كووري بياين ببينم با چه رويي ...

صداشون کن

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
ﺍﻣﯿﻦ ﺗﻘﯽﭘﻮﺭ ﯾﮏ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ ﺳﺎﮐﻦ ﮐﺎﻧﺎﺩﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻣﺴﻠﻂ ﺑﻪ ﻃﺮﺍﺣﯽ ﺟﻠﻮﻩﻫﺎﯼ ﻭﯾﮋﻩ ﺗﻮ ﻫﺎﻟﯿﻮﻭﺩِ ، ﺑﺨﺎﻃﺮ ﺩﺭﮔﺬﺷﺖ ﭘﺪﺭﺵ ﺑﺮ ...

دمش گرم من که خیلی باهاش حال کردم

صداشون کن

يادم ني اسماشونو

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اینجا معلوم میشه چقدر درغگو و شایعه ساز تو سایت هست 

هرچی که بین منو اون بود  از جنس گنـــاه شــد  اون دنیاهم تبـــاه شد‌...
هر روز باید منتظر یه خبر بد لاشیم بخدا من که دیگه بریدم از این زندگی

اوهوم کاش شهاب سنگه مسیرش عوض شه بخوره به زمین