2777
2789
عنوان

باسیاست ها و خانوم هایی ک خوب شوهر داری میکنید بیاید.

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 31 پست
فقط مقابله به مثل.متاسفانه من مثل شوهرتم.چندسال اول شوهرم سکوت میکردمن پرروترمیشدم وبیشترمیگفتم.تاای ...

منم انجوری ام عصبی میشم فوری همه چیو به زبون میارم 😔دست خودمم نیس 

منم انجوری ام عصبی میشم فوری همه چیو به زبون میارم 😔دست خودمم نیس 

من یه چیزایی میگفتم.شوهرم میگفت عجب حافظه ای داری.چقدرکینه ای.فحش مرده وزندشومیدادم.تااینکه دفعه اخربااآرامش بهم گفتم ببین خانومم منم بلدم فحش مرده بهت بدم ولی نمیخوام .

اخه من پدرم شهیدشده.ولی پدرشوهرم زنده هست وخیلی بهش بدوبیراه میگفتم.

باخودم فکرکردم اگه یکبارمثل خودم فحش پدربهم بده خودمومیکشم.

طرف صحبت من استارترهست.پس تحمل نظرمخالف نداری شلوارتوبکش روسرت وخف.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تاموقع ای ک خانواده شوهرمو نمیشناختم خیلی درکشون میکردم ولی بعد یک سال دوره عقدکه فقط شوهرم مشغول کار و ساخت ساز خونه بود وقت نمیکرد منو حتی ببره یه پاک وقتی ام یکم می امد بشینه خانوادش می امدن فوری یه کاری براش در می اوردن میبردنش کنار خودشون حتی یه بار ما یه تک پا رفتیم سر کوچه برگشتیم مامانش گفت شما به جااین که برین بیرون میرفتین خونه ابجیت لوله کشیشو میکردین درصورتی که ما فقط نیم ساعت رفتیم بیرون قبلشم شوهرم تا توان داشت کار کرده بود توخونه خودش

من یه چیزایی میگفتم.شوهرم میگفت عجب حافظه ای داری.چقدرکینه ای.فحش مرده وزندشومیدادم.تااینکه دفعه اخر ...

چ بد. من چند بار مقابل ب مثل کردم کل خاندان فهمیدن دعوا داریم. الان ب خاطر بچه هام و ابرو سکوت

من یه چیزایی میگفتم.شوهرم میگفت عجب حافظه ای داری.چقدرکینه ای.فحش مرده وزندشومیدادم.تااینکه دفعه اخر ...

نه من فحش نمیدم فقط میگم خانوادت کم گذاشتن خانوادت ارزش قایل نیستن بهمون حقم دارم به خدا ببین یارانه وپول بنزینمون دستشونه نگرفتیم اصلا ولی یکم گاز روشن میکنیم میان بالا میگن باید پول گازو شریکی بدیم  روک همه جیو تورویه ادم میگن برام سرویس طلا نخریدن برا انتخاب تالار نبردنم خودشون رفتن انتخاب کردن و وقت تایین کردن من هیچ نبردن

چ بد. من چند بار مقابل ب مثل کردم کل خاندان فهمیدن دعوا داریم. الان ب خاطر بچه هام و ابرو سکوت

دلیل رفتارمن سه چیزبود.یکی اینکه خیلی خیلی دوسش داشتم ودارم تایه اخمی بهم میکردآسمون وبه زمین میوردم که چرابهم اخم کردی.ازش انتظارنداشتم.

دومیشم اینکه سکوت میکردفکرمیکردم حق بامنه.

سومم اینکه کلامن زودعصبی میشم.

ولی خداروشکرالان خیلی خیلی خوب شدم.

نه ماده ساله ازدواج کردیم کسی حتی نمیدونه یه بارم بحث کردیم.نمیدونن پیرش کردم.

نه من فحش نمیدم فقط میگم خانوادت کم گذاشتن خانوادت ارزش قایل نیستن بهمون حقم دارم به خدا ببین یارانه ...

من وتوکه دیوونه نیستیم که دعوامیکردیم.مطمئنادلایلی واسه خودمون داریم.منم مثل تو.بهم گفتن به مادرم قول دادنبهترین عروسی وبگیرن.موقع عروسی نه فیلمبرداری نه ارایشگری نه لباس عروسی.هیچی هیچی.یه لباس مجلسی که مال خودم بودپوشیدم ومهموناشونو دعوت کردن شامی دادن وسه برابرخرجشون کادوگیرشون اومد.ایناهمش عقده میشه ادم اینجوری میشه.بعدپرروهم هستن به خودشون نمیگیرن که چقدرکم گذاشتن

من وتوکه دیوونه نیستیم که دعوامیکردیم.مطمئنادلایلی واسه خودمون داریم.منم مثل تو.بهم گفتن به مادرم قو ...

اره ما خونمون تازه ساختیم دیگه دستمون تنگ شد نتونیستیم کابینت بزنیم ابجیم کابینت هایه انباریش رو که خوودش تو انباری گذاشته بود استفاده میکردو داد به من گفت ببر فعلا کارتو راه بنداز بعد یه ماه پیش جهیزیم رو بردیم چیدیم بعد فرداش با مامانم رفتیم مرتب کنیم مادر شوهرمم امد میگه چرا یخچال نزاشتین انجا مامانم گفت انجا یخچال بد برگشته میگه از کابینتا که بهتره انگار ما باید کابینتم میخریدیم

اره ما خونمون تازه ساختیم دیگه دستمون تنگ شد نتونیستیم کابینت بزنیم ابجیم کابینت هایه انباریش رو که ...

به اون چه ربطی داره.معلومه نمیفهمه که تورعایت حال پسرشومیکنی وگرنه کدوم زنه دلش کابینت نووسفارشی نخواد.اینوبایدجوابشوبدی تابشینه سرجاش

عزیزم ببین شوهرت از چه کارای خانوادت نارحت میشه اونا رو برطرف کن تا یدفعه با یه بحث فوران نکنه.مقایسه نکن هیچوقت کارایی رو که برای خانوادهش و خانواده ی تو میکنه.یه مدت بیخال بشو تا یادش بره بعد کم کم خرید هدیه رو خودت برعهده بگیر

اصلا خانوادا شوهر فقط بلدن بگن عروسم مثل دختر خودمونه درصورتی که عروس رو اصلا درک نمیکنن هی رو مخش ر ...

این یه شعاره فقط.عروس واسشون مثل هووئه