2777
2789
عنوان

خبرخوب برای بارداری ترسو مثه من😍

284 بازدید | 17 پست

من میرم املت بخورم باخیال راحت

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

انقد رعایت میکنم واسترس گرفتم ک فک کنم هیچیم نشه نی نیم از استرس یچیش میشه خدااااااانکرده 

خداکنه نی نیم سالم دنیا بیاد برام دعاکنید دم همتون گرم❤ب امیدروزایی ک اسفالت خیابون لیس بزنیم

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🥴

برا حال دلم دعاکن ممنون😘ایشالاب هرچی میخای برسی ب حق امام زمان

عزیز دلم امیدوارم که خودت و نی نی ات سالم باشید

اللهم صل علی محمد وال محمد وشما وخانوادتون همچنین

انشالله به سلامتی میاد🤲😍 نگران نباش تا بیاد میگه مامانی دستامو بشور😂😂 ازبس دستاتو شستی اونم وسوا ...

عزیزمی بخدادستم پوسته پوسته شده

دستاتو بشور قبلش😂🌻

پوست دستم کنده شده ازبس شستم فک کنم اینطوری امکان ورود میکروبای دیگه ب بدنم راحترشده 🤣

پوست دستم کنده شده ازبس شستم فک کنم اینطوری امکان ورود میکروبای دیگه ب بدنم راحترشده 🤣

وای منم مثه شمام😢 تازه به من میگن ترسو و وسواسی

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
وای منم مثه شمام😢 تازه به من میگن ترسو و وسواسی

ب منم میگن تازه انقدمسخرم میکنن