2777
2789

شما جای من باشین چیکار می‌کنین 

از بقیه و رفتار و کارای مادرشوهرم فهمیدم که همسرم خیلی دوس داره و بدون اون نمیتونه زندگی کنه همه کاراشو همسرم باید انجام بده در طول روز چن بار باید در تماس باشن 

به خواست مادرشوهرم تو یه ساختمونیم 

همیشه تحت کنترل مادرشوهرم بودم چون میخاست منم به فرمانش باشم همه کاراشو بکنم یه حمال دیگم اضافه بشه . 

و بدتر اینکه همسرم بدون خانوادش نمیتونه زندگی کن همه کارا و تفریحی‌ات و دغدغه هاش اونا هستن حتی اگه یه زندگی. بدون عیب و راحت داشته باشه اینو میگم چون تو بهترین شرایط زندگی باز همونجور بوده وقتی هوای خانوادشو داشتم وقتی باسیاست بودمم همینطور بوده 

من زندگی مجردی جالبی نداشتم فکر کردم با ازدواج به آرامش میرسم آلان که میبینم مورد سواستفاده و فریب مادرشوهر حالم واقعا بده تو این مدت که ازدواج کزدم مریض شدم 

تا دور نشی درست نمیشه

از وقتی دلمون خواست یه فرشته خدایی به دلمون بیاره.هرروز هر ثانیه رو لحظه ب لحظه انتظار کشیدم ماه اول ماه دوم ماه سوم ماه چهارم .....یه روز عقب مینداختم ذوق مرگ یه هفته قبل پریودی استرس روز شماری میکردم اما الان ریلکس ........به مرحله ای رسیدم که فقط ریلکسم خودمم همیشه میگفتم مگه میشه کسی ریلکس باشه.دقیقا 16روزه عقب انداختم بی بی چک منفی با چه ذوقی گفتم شاید بی بی منفیه برم ازمایش ... ازمایش دادم منفیه برام مهم نیست به این حرف رسیدم که خدا میگه من به موقعه نی نی تو دلت میزارم پس اگر پریود شدی گریه نکن یا اگر عقب انداختی خوشحال نباش تا من نخوام نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس الان که قطع رابطه کردی فقط به خودت شوهرت برس انقدر بهش محبت کن که بدون تو نتونه جای بره

از وقتی دلمون خواست یه فرشته خدایی به دلمون بیاره.هرروز هر ثانیه رو لحظه ب لحظه انتظار کشیدم ماه اول ماه دوم ماه سوم ماه چهارم .....یه روز عقب مینداختم ذوق مرگ یه هفته قبل پریودی استرس روز شماری میکردم اما الان ریلکس ........به مرحله ای رسیدم که فقط ریلکسم خودمم همیشه میگفتم مگه میشه کسی ریلکس باشه.دقیقا 16روزه عقب انداختم بی بی چک منفی با چه ذوقی گفتم شاید بی بی منفیه برم ازمایش ... ازمایش دادم منفیه برام مهم نیست به این حرف رسیدم که خدا میگه من به موقعه نی نی تو دلت میزارم پس اگر پریود شدی گریه نکن یا اگر عقب انداختی خوشحال نباش تا من نخوام نمیشه

شوهرت اخلاقش با خودت چطوره ؟

اگه زندگیتون خوبع و تو زندگی خودت مشگلی نداری 

گیر الکی نده ..اگه میدونی همسرت اینجوری حالش خوبه تو هم کنارش باش وانمود کن برات مهم نیست 

که جیکار میکنه یا نمیکنه .عصابت هم آرومترع 

شوهرت اخلاقش با خودت چطوره ؟ اگه زندگیتون خوبع و تو زندگی خودت مشگلی نداری  گیر الکی نده ..اگ ...

همسرم دوس داره با خانواده‌اش ارتباط داشته باشم اما من نمیتونم 

بعضی وقتا سر این مسعله خیلی دعوامون میشه بقیه حالت ها مشکلی نیست 

بچه ندارم و با خانواده شوهرم قطع ارتباطم اما شوهرم باهاشون کامل ارتباط داره چون آدمای بیشعوری هستن ت ...

😐 نکن این مادر شوهرا خطر ناکن من الان باهاش لج کردم تو خیانت به شوهرم کمک میکنه

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم
هیچی دیگ..نجات از این اسارت..تازه شانس اوردی بچه در کار نیس..زوتر سنگرتو پیداکن

چرا تا چیزی میشه دیگرانو تشویق ب طلاق میکنید،  طلاق اخرین راهه، ایشون اگر دور بشن و از اون ساختمون دربیان  مشکلشون تاحدود زیادی حل میشه چرا زندگیشو خراب کنه

هست مردی که اینجوری نباشه  خیلی سخته آدم نمیدونه با زندگیش چیکار کنه

عزیزم بشین باشوهرت صحبت کن از بدی خانوادش جلوش نگو خودتو خوب جلوه بده ک ب حرفت گوش کنه کم کم بیارش تو جبهه خودت و ازش بخاه ک از اون ساختمون دربیاید