2777
2789
عنوان

سیاه دانه و عسل دشمن کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 4755 بازدید | 21 پست
من نگفتم کرونا رو درمان میکنه میگم سیستم ایمنی بدنو تقویت میکنه 

فهمیدم عزیزم، دستت درد نکنه ولی در کل طول میکشه بدن مقاومت کافی دست بیاره تو این فرصت کم فقط رعایت کردن حالا تقویت سیستم ایمنی هم خوبه چون معلوم نیست تا کی این اوصاع هست ... دستت درد نکنه 😘

💣بی‌بی چک خوان سایت💣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روش درست مصرف سیاهدانه و عسل به اینصورته که صبحا ناشتا ۷ دانه و شب ها قبل از خواب، ۲۱ دانه بشمرید و بذارید دهنتون با دندون آسیاب کنید و قورت بدین و بعدش یه قاشق عسل بخورید

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
روش درست مصرف سیاهدانه و عسل به اینصورته که صبحا ناشتا ۷ دانه و شب ها قبل از خواب، ۲۱ دانه بشمر ...

اخرش این خوبه یا اون خوبه🙄

کاربری mylovesam20سابقم خودمم نمیدونم چرا تعلیق شدم ،😁
اخرش این خوبه یا اون خوبه🙄

من خودم یکسال هر روز صبح ناشتا ۲۱ دونه  با عسل خوردم، نتیجه دیدم، ولی مصرف صحیحش اینه، من پرسیدم 

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
من خودم یکسال هر روز صبح ناشتا ۲۱ دونه  با عسل خوردم، نتیجه دیدم، ولی مصرف صحیحش اینه، من پرسید ...

برای چه موردی مفید بود براتون؟ 

قد168🤸‍♀️وزن شروع75😬وزن الان 64😌وزن هدفم 60کیلو گرم😍خدای بزرگ و مهربون سپاسگزارم🙏🙏