2777
2789
عنوان

سیاه دانه و عسل دشمن کرونا

4755 بازدید | 21 پست

من چندروزی بود خیلی گلوم درد میکرد تا که یک قاشق ازین معجون رو خوردم ب طرز عجیبی خوب شدم سیاه دانه و عسل شمارو از هرگونه بیماری حفظ میکنه.سیاه دانه رو اسیاب میکنید و همون موقع فوری میریزید داخل عسل اگه بذارید بمونه سمی میشه و خاصیتش از بین میره .و این معجون رو باید یه جای تاریک نگهداری کنید نباید نور ببینه.برای پیشگیری از کرونا هم خیلی موثره روزی یه قاشق چای خوری

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی درست میکنی معجونا و بازم میشه نگه دار یافقط یبار  میشه استفادش کنی

تا یکسال بمونه هیچیش نمیشه دعخل یخچال نذار باید یه جای تاریک مثل کابینت باشه

چقده عسل و چقده سیاه دونه

یک به سه مثلا ۱ قاشق سیاهدانه و ۳ قاشق عسل... ولی فعلا ثابت نشده چیز خاصی بتونه در مقابل این ویروس مقاومت کن شرط با مقاومت بدنیه و اونم برا یه بدن سالم ۳ ماهی طولی میکشه که ریفرش بشه ...حالا خوبه به تغذیه مون برسیم ولی خودمونو گول نزنیم اولویت با رعایت بهداشت و قرنطینه هستش 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
یک به س مثلا ۱ قاشق سیاهدانه و ۳ قاشق عسل... ولی فعلا ثابت نشده چیز خاصی بتونه در مقابل این ویروس مق ...

من نگفتم کرونا رو درمان میکنه میگم سیستم ایمنی بدنو تقویت میکنه 

تا یکسال بمونه هیچیش نمیشه دعخل یخچال نذار باید یه جای تاریک مثل کابینت باشه

نه عزیزم هر چی تو مقدار تازه تر استفاده بشه و زودتر تموم شه بهتره به اینم بستگی داره سیاهدانه تماما خرد شه یا نیمکوب باشه اگه نیم کوب باشه که نسبتا ماندگاری داره اونم ۱ هف۸ته اگه تماما خردش کردین دو روزه یا سه روزه تموم بشه هر دفعه کم درست کن زود تموم بشه  سیاه دانه زود اکسید میشه سعی کن حین قاطی کردن با عسل هوا نخوره تا عسل خوب سیاهدانه رو بپوشونه 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣