2777
2789

تا وقتی صف خریده نگه دار

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا خواهش ميكنم با رسم شكل بگو  صف خريد رو از كجاش ميتونم ببينم؟؟؟ ميشه يه زحمتي بكشي خدا عمر ...

دقیقا منم🤣🤣 اصلا نمیدونم کجا باید وارد شد کجا سرچش کرد، چقد سخته از فیزیک دبیرستان سختتره

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
من مثلا قرن رو فروختم چون 100 درصد سود داد، ومهان منفی شد برای همین نگهش داشتم بعدا بفروشم

100 درصد سود یعنی پولت دو برابر شد؟ 

آره، یجورایی تو اوج فروختم، البته هنوز داره رشد میکنه ولی نخواستم مثل ومهان بشه، الان چه سهام هایی د ...

من تازه دیروز ثبت‌نام کردم، دارم هی راجبش سرچ میکنم و کلا هیچی نمی‌فهمم😶

آره، یجورایی تو اوج فروختم، البته هنوز داره رشد میکنه ولی نخواستم مثل ومهان بشه، الان چه سهام هایی د ...

خودت با گوشی کارشو انجام میدی؟ 

واینکه هرروز چک میکنی؟ 

من تازه دیروز ثبت‌نام کردم، دارم هی راجبش سرچ میکنم و کلا هیچی نمی‌فهمم😶

ببخشید از شما هم آزمون گرفتن؟

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4