2777
2789
عنوان

دیجی کالایی ها ی لحظه بیاید

197 بازدید | 19 پست

بغضی ها میگن هزینه هارو هم اینترنتی میشه هم تحویل درب منزل برا منکه درب منزل نداره؟؟

چرا نمیشه سفارش بدم میزنه بدلیل افزایش رزرو

من تاحالا از دیجی سفارش ندادم آشنا نیستم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط تهران و کرج درب منزل دارع

منم شهرستانم هزینه روزدم درب منزل ثبت شد😦

اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم.                                     🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺

من شهرستانم هزینه درب منزل داره اما الان به علت رزرو بالا اصلا سفارش قبول نمیکنه ...شاید واسه همین هم پرداخت درب منزل رو واستون قبول نکرده ....من دایم از دیجی چیز میز سفارش میدم مطمبنه چرا خوب پرداخت کارتی نمیکنی فرقی نداره .

من شهرستانم هزینه درب منزل داره اما الان به علت رزرو بالا اصلا سفارش قبول نمیکنه ...شاید واسه همین ه ...

کارتی هم نداره فقط نوشته سفارشتون ۷ فروردین امادس نزده پرداخت کنید شاید من یاد ندارم 😔😔

کارتی هم نداره فقط نوشته سفارشتون ۷ فروردین امادس نزده پرداخت کنید شاید من یاد ندارم 😔😔

نه اگر تاریخ برات زده یعنی ثبت شده واس ام اس ثبتش اومده و حتما همون پرداخت درب منزل رو اکی کردی.ولی اگر اس نیونده ثبت نشده ..ببین سبد خریدت تو در حال پردازش رفته یا پرداخت نشده

الان سرشون شلوغه.

واسه بعضی شهر ها داره.

واسه من نداره همیشه اول پول میدم.

یه هفته است سفارش دادم خبری نشد.دیروز زنگ زدم که بابا عجله دارم.گفت نوبتت رو میندازم جلو.امروز واسم پست شد.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ