2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامرد نباشید دیگه دستور پخت نوناتون رو بزارید 

منم لایک کنید بیام بخونم 

فقط زیادسخت نباشه

ممنونم اگر چیز دیگه ای هم خواستم میگم

شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔

دیروز ساعت ۱۲ ظهر تا ۸ صبح یکسره سرپا بودم و اصلا نخوابیدم.فقط آشپزخونه رو تموم کردم و پتو های دم دستی رو تو ماشین شستم..۸ صبح خوابیدم و ۲ بیدار شدم..۲ تا ۶ هم هال تموم شد(فرش رو قبلا شسته بودیم)..شب هم خورره ریزای آشپزخونه رو چیدم...فردا هم نوبت اتاق خوابِ که کمد و کشوهاش رو چندروز پیش مرتب کردم..

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد❤

من اتاقا و حال رو تموم کردم آشپزخونمم اخرشه یدونه کابینت و جارو و طی کف پاک کردن میز صبحانه داخل یخجال رو تمیز کردم روش وباید دستمال بکشم...بعد راه پله رم خودم مرتب میکنم چیزی نداره میدم شوهرم جارو و طی بکشه حمام دسشویی باید بشورم 

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
نامرد نباشید دیگه دستور پخت نوناتون رو بزارید  منم لایک کنید بیام بخونم  فقط زیادسخت نبا ...

عزيزم دوليوان ارد نصف ليوان روغن يه قاشق غذاخوري بكينگ پودر

يكم ام نمك ٣/٤ليوان اب

من بدون خمير مايه و استراحت درست كردم

دیروز ساعت ۱۲ ظهر تا ۸ صبح یکسره سرپا بودم و اصلا نخوابیدم.فقط آشپزخونه رو تموم کردم و پتو های دم دس ...

معلومه بچه ی دست و پا گیرنداری پسر من مریض شده شانس من همش گریه تب به زور به کاراممیرسم

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم