2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا اونجا که شوهره زنشو طلاق داد

بعد طلاقش یه مدت افسرده میشه و قرص میخوزده و دوستش تشویقش میکنه بره سرکار اینم میره تو مطب دندون پزشکی منشی میشه اونجا دوتا دندون پزشک بوده یکیش اقا یکیش خانم دکتر اقاهه زنش طلاق گرفته بوده رفتع بوده خارج یه بچه هم داشته دکتر زنه بعد یه مدت بهش میگه بااین دکتره مزدوج شو ادم خوبیه خلاصه یه مدت باهاش رابطه داشت و بچه هاشونم باهم اشناشن و بهتر همو بشناسن تااینکه میاد خواستگاری...

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫
بعد طلاقش یه مدت افسرده میشه و قرص میخوزده و دوستش تشویقش میکنه بره سرکار اینم میره تو مطب دندون پزش ...

خوب بعدش چی میشه قضیه دوستش لیلا چی میشه

هرگز با نادان بحث نکن چون کم میاری    

درست قبل خواستگاری شوهر سابقش میاد دم در با داداشش دعوا میکنه و داداشش رو با چاقو میزنه اینام مامان و باباش میرن بیمارستان و دختره میمونه خونه خواستگارا بیان و جریانو میگه و خواستگاره میگه بهترین فرصته شکایت کنین و بندارینش زندان و براشون وکیلم میگیره و شوهر سابقو میندازن زندان و مامانش هی میره میاد که رضایت بدین اینام میگن به شرطی که تعهد بده که دیگه دور و بر بچه ام نیاد اونم قبول میکنه و بعدش مزدوح میشه با دکتره و...

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫

دوستشم دیگه طلاق نمیگیره و باشوهرش اشتی میکنه.مراسم عروسی مفصلی هم میگیره و خاله اش اینارم دعوت میکنه و دخترخالش تو تالار باز میخواسته مخ این شوهرشم بزنه که شوهرش کلا پا نمیده و خلاصه با خوبی و خوشی زندگی میکنن و همچنان دختر خالش مجرده  و اینم از این شوهرشم باردار میشه و دیگه الان حضور ذهن ندارم دختر بود یا پسر 

درست قبل خواستگاری شوهر سابقش میاد دم در با داداشش دعوا میکنه و داداشش رو با چاقو میزنه اینام مامان ...

دوست دختر شوهرش کی بود من اولشو خونده بودم

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
دوست دختر شوهرش کی بود من اولشو خونده بودم

دختر خاله اش.وقتی هم میپرسه چرا اومدی تو زندگی من .میگه تقصیر خودت بود خیلی پز شوهرتو میدادی به ما منم خواستم انتقام بگیرم.میگه بعد طلاقتم قصد ندارم زنش شم .شوهرش که اینو طلاق داد دخترخالش باهاش ازدواج نکرد و شوهرش که سرش به سنگ خورده بود هی میوند که بیا باهم دوبازه ازدواج کن ولی دیگه بهش اعتماد نداشت

دختر خاله اش.وقتی هم میپرسه چرا اومدی تو زندگی من .میگه تقصیر خودت بود خیلی پز شوهرتو میدادی به ما م ...

ممنون

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
دختر خاله اش.وقتی هم میپرسه چرا اومدی تو زندگی من .میگه تقصیر خودت بود خیلی پز شوهرتو میدادی به ما م ...

تاپیک خودشو نداری؟ 

دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧