من قبلا ٦ سال ارتودنسي داشتم بعدش ك برداشتم بازم به مشكل خورد دندونام و وقتي عكس گرفتم گفتن حتما بايد دندوناي عقلت اول ميكشيدي بعد ارتودنسي رو شروع ميكردي .. حتي اگر شما ارتودنسي هم نداريد و دندان عقل داريد خارجش كنيد چون حتي اگر اذيتتون نكنه باعث پوسيدگي ميشه .. خلاصه من عكس از دندونام گرفتم .. هر سه دندون عقل من نهفته بود و يكي از اون سه تا ك پايين بود رو كانال عصبي بعد صورت أفقي بود ( وحشتناك ترين حالت ممكن ك هر جا ميرفتم ميترسيدن دست بزنن ) ك براي بررسي بيشتر من اسكن گرفتم ك بهتر دكتر موقعيت دندون رو روي كانال عصبي ببينه.. اون دو تاي ديگه هم فك بالا بودن .. روز جراحي من ٨ شب بود قبل جراحي يه قرص ارامبخش خوردم ك استرس باعث حس درد نشه و زير دست دكتر هي اينور و انور نشم و شامم خوردم و بعدش با پدرم رفتيم حدودا براي هر دندون ٤ امپول بي حسي كمي دردناك زدن خوبيش ابن بود ك دكتر اروم اروم تزريق ميكرد و من ١٠ درصد درد امپول حس كردم تا ميومدم درد رو اناليز كنم تموم شده بود .. وقتي دندونا بي حس شد مدام از من ميپزسيد درد دازي ؟ تازه برام فيلمم گذاشته بود😅،
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دوستان توجه كنيد اگر بي حسي شما با مهارت كافي انحام بشه اصلا و ابدا حتي ١٪ كوچك ترين دردي حس نميكنيد هيچي هيچي چون ١٠٠٪ بي حس هستين ..! اما دندوناي من از اون وحشتناكا بود لامصب جنس دندونامم سفت بود مگه در ميومد ؟😈 / براي همين وقتي ك لثه من شكافته شده بود دكتر هي زور ميزد هي دندون من ميگفت نه من نميام 😁.. بنده خدا با كل وزنش رو صورت من بود .. اگر بخوام فقط بگم حين عمل چيزي حس كردم وزن اين دكتر رو صورتم بود حس ميكردم الان گردن و لپم جر ميخوره و از هم باز ميشه داشتم از يونيت ميوفتادم ديگه🤦🏻♀️😁/ اينم بگم يك دكتر اينورم بود با اينكه خودش جراح بود اما نقش دستيار داشت يكيم فوق تخصص فك بود ك كار اصليو ميكرد .. حواستون باشع لطفا لطفا لطفا لطفاااااااااا پيش جراح عادي يا دكتر معمولي نريد أولا سعي كنيد دكترتون حتما اقا باشع از جهت زور و قدرت دوم حتما حتما حتما تخصصش حتما فك و صورت باشه
فقط کجاجراحی کردی که اونقدردکترت بی عقل بوده که شب جراحیش کرده؟😐 اخه معمولا دندونوصب میکشن که اگرخدای نکرده خونریزی کرد تاشب بشه جلوشوگرفت وبادکترتماس گرفت
من ارتودنسی دارم دکتر منتظر ک دندون عقلام دربیاد بکشم بعد ارتودنسیم رو دربیاره الآن ی کوچولو زده بیر ...
من ارتودنسیمو کردم و در اوردم بعداز دو سال الان عقلم دراومده دقیقا مثل الان شما که میگی کوچیکه کامل در نیومده نمیدونم چکارش کنم فقط همین یکی هم هست بقیه هنوز خبری نیست
معمولا دندون عقل تو چه سنی در میاد برا من بنظرم دیر شدش