منم شنیدمو شککردم.ولی ب نظر راست میاد.چون در غیر این صورت میتونستن ویروس زو ضعیف کنن و واکسنشو بسا ...
میشه اما طول میکشه متاسفانه
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
میدونید چی بیشتر میترسونه ؟ اینک یکی ازون کتابای پیش بینی کرونا نوشته تا ۱۰ سال درمانش پیدا نمیشه
جالبه این کتابها الان پیدا شده!!!
راستی میدونید چاپ چه سالی هستن؟ اطلاع دارم که یکیش گفته سال۲۰۰۸ یکی هم سال هزارونهصدو... پیشگویی شده
اما اینکه این حرفا امسال در اومده، آدم به راستی ماجرا شک میکنه
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ... اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد
ن عزیرمنخوندم.ولی یادمه اسمکتابو گذاشه بودن برنداشم.میگزدم اسمشو پیدا کردم بهتون میگم.برا ده پونزده سال پیش بود یکیش.یکیشم قدیمی تر ک لاتین بود نوشته هاش کلا
تیکر رسیدن به وزن ایده آلم.وزن اولیه ۸۰😑_ وزن فعلی ۵۶ _ هدف اول ۶۵ ✌ _ هدف دوم ۵۶✌ با قد ۱۶۸✌✌خدایا ممنونم ک کمکم کردی و ب وزن ایده آلم رسیدم.الهی شکر
ن عزیرمنخوندم.ولی یادمه اسمکتابو گذاشه بودن برنداشم.میگزدم اسمشو پیدا کردم بهتون میگم.برا ده پونزد ...
ممنون گلم ان شاءالله که کتابا الکی باشه امیدمون به خدا وخودش بلا هارو برما بببخشه
گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ... اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد