2777
2789
عنوان

حس وحشتناکی دارم انگار وسط فیلم های تهمینه میلانی ام !!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1330 بازدید | 78 پست

همسر من اصلا حساس نیست ولی انقدر تو اجتماع نبودم دقیقاااااا عین شما شدم.از مرد ها فراری حتی تو پیجم ۱ مرد پیدا نمیشه.چی شده که این شدم نمیدونممممم

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه سرش تو کتابه  تا حالا یک بارم بهم نگفته کجا بودی چه کار کردی  اصلا و ابدا من با هر ...

خوب چون بهت اعتماد داره آدم حسابیه 😄

محال است فرصتی را که حق الهی من است از دست بدهم ،زیرا در حمایت رحمتم ، نه در لوای قانون 
اولش خیلی گیر میدن بعد خوب میشن شوهرمن انقد حساس بودددد الان هرجا برم بهشم نگم چیزی نمیکه میاد خونه ...

لطفا نسخه اشتباه خودتون رو برای کسی نپیچید 

وجود بچه در این زندگی سمی چیزی جز فلاکت نیست 

شما میتونی این زندگیو قبول کنی و خودتو گول بزنی دلیل بر تو صیه این جنایت به یکی نیست

به معنای واقعی کلمه وقتی میام سایت خارج از این حالات نیست واکنشم       

اولا معنی نداره که جنس مخالف تو رو فالو کنن.بعدشم حرف زدن زن با نامحرم مشکلی نداره اگه با  متانت و وقار همراه باشه.توام اعتماد به نفس تو از دست نده .و سعی کن در مقام زن با صلابت باشی.

دوستان میشه واسه خوب شدن حال پسرم یه صلوات بفرستید.خیلی این روزا حالم خرابه😭😭😭

به نظرم‌ اقات داره زیاده روی میکنه 

باید باهاش صحبت بشه اول کم کم همینارو ب عنوان درد دل حالا بایکم تغییرات بهش بگو اگر درست نشد برید پیش مشاور اون بی طرفه و راحت ب حرفاتون گوش میده و مشکلاتتون رو ب اونیکی انتقال میده ممکنه کارساز باشه بحث یک عکر زندگیه

باید زنوشوهر قبل از هرچیز دوست باشن نه برده واسیر هم 

اینکه رو ظاهر پوشش یا روابط هم نظر بدین عالیه اما اگه کنترلی و دستوری بشه هر دختری نمیتونه تحمل کنه و بعداز ی مدت صبوری دعوا وجنجال بالا میگیره 

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

یکم حس میکنم زیادی بزرگ کردی‌

رو این حساب این حرفو میزنم ک شوهر منم اینجوری بود زمان عقد تا جایی ک ما مشاور هم رفتیم اونجا فهمیدم اصن نباید ب خیلی چیزا اهمیت بدم و تو نظر خودم بزرگشون کنم

حتی اولش ی مشاور زفتیم گفت پارانوییده یعنی گفته بودم فقط طلاق بعدش ی مشاور رفتیم خیلی خوب بود

فهمیدم این حساسیتاش چیز خاصی نیستن

الان خیلی خوب شده گوش شیطون کر

البته من کلا فک میکنم ادم ک متاهل میشه یکم باید خط قرمزاش بیشتر بشه همین فقط

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
نمیدونم که شکاکه یا نه ..  مطمن نیستم فقط ترسیده م خواهر ..

😐😐😐 

عزیزم اول خودت برو پیش روانشناس بیمار شدی 

وقتی به خودت اومدی میفهمی داشتی چیکار میکردی

به معنای واقعی کلمه وقتی میام سایت خارج از این حالات نیست واکنشم       

برا منم همین شده، اعتماد به نفسم رو گرفته ازم،  گاهی میترسم تو جمع رفتاری بکنم که بعد هی بگه چرا اینو گفتی چرا اینطور رفتار کردی ، چرا به همسایه سلام نکردی، چرا جلو فلانی پات رو کشیدی و ...

اینقد ایراد میگیره انگا من بجه ام و داره تربیتم میکنه،  منم مدام باهاش بحث میکنم،

اون روز تو راه رو پام رو گذاشتم رو پله داشتم کفش میپوشیدم مرد همسایه اومد سلام کرد رفت، بعد کلی با من دعوا کرد چرا جلوش پات رو اینقد بالا آوردع بودی،  باید میرفتی کنار تا اون رد بشه 

منم باهاش دعوا کردم گفتم مگ بچه ام 

گفتم اون باید منتظر میشد من کارم تموم بشه بعد رد بشه

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 
واقعا ؟ ینی درست میشه ؟ خیلی میترسم  . ..انگار  دیگه خودم نیستم :( هر چی ام میگه ، چشم می ...

باهاش صحبت کن نذار تو دلت بمونه 

مولا بمن میکفت اینستا پسر عموهات و پسرذاییاتو فالو نکن و قبولشون نکن گفتم مگه چی میشه و صحبت کردم راضی شدو دید واقعا هم پسرای فامیل جز لایک و تبریک و اینا اصلا ادمای پررویی نیستن 

ولی همکلاسی های پسر دانشگاهت اشتباهه 

تو خودتو بذار جای اون دوس داری همکلاسیهای دختر دانشگاهش اونم جورواجور فالوش کنن؟مشکلی نداری بااین قضیه؟

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍