2777
2789
عنوان

ببینید این جواب بده؟ اعصابم خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایول تحلیلات تو حلقم من هرچی فک کردم نفهمیدم 

خب ی همچین چیزی میشه منظورش😐😂در کل حرف خوبی نزده.😐من خودم باکثاقت درونم کنار اومدم

قیافه پسر خاله     

قیافه شوهره    

عاشقتم پرنسایه من😙
خب ی همچین چیزی میشه منظورش😐😂در کل حرف خوبی نزده.😐من خودم باکثاقت درونم کنار اومدم قیافه پسر خال ...

منم همین شکلی شذم وقتی خوندم خخخخ 

ولی گناه داره اسی انقد ملامتش کردیم عب نداره منم پیش اومده اشتباه حرف بزنم . وای هروقت یادم میاد اعصابم بهم میریزه

امید زندگیم دوقلوهام😍 
دقیقا الان که اشکم دربیاد 

😂مث مامان منی .ولش کن بندیه خودا این چیزام فک کردن داره.فک کردی الان پسر خاله ب سقف خیره شده میگه کثافت درون چیه  

اصن براش مهم نیس تو چی گفتی .همون ی لحظه بوده و تموم شده .الان فقد تویی ک بش فک میکنی

عاشقتم پرنسایه من😙
منم همین شکلی شذم وقتی خوندم خخخخ  ولی گناه داره اسی انقد ملامتش کردیم عب نداره منم پیش اومده ...

😂😂همه همینجورن بعضی وقتا ی چیزا میگی و حرکاتی دازی ک بعدا بهش فک میکنی دلت مخاد سرتو بکوبی ب دیوار از خجالت

عاشقتم پرنسایه من😙
یعنی هیچ جوره نمیشه جمش کرد؟ خیلی افتصاح بود حرفم؟ 

کاری نشده ک بخای جمش کنی ب این میگن سوتی من بدتر از اینو انجام دادم😹ولش کن عزیزم الان تو این اوضاع کی فکر میکنه تو در شیر فروشی چی گفتی.دگ شوهرتم و بروت نیاره

عاشقتم پرنسایه من😙