خانوم ها یه فیلم هندی قدیمی بود دختره خیلی شیطون بود انگار دیونه بود خیلی شاد بود از پنکه سقفی خودش آویزون میکرد خیلی دنبال اسمشم فیلم راز پنهان توی تبلیغ اول فیلم بود حالا گیرش نمی یارم حالا تا اینجا اومدید اگه پیشنهاد فیلم دارین بدین مرسی
جامعه ی ما به افراد خوشحال و خوش اخلاق نیاز داره لطفا سعی کنید مهربون باشید و لبخند بزنیدمردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند ، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند
جامعه ی ما به افراد خوشحال و خوش اخلاق نیاز داره لطفا سعی کنید مهربون باشید و لبخند بزنیدمردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند ، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ولی من فیلم pk با بازی امیرخان رو خیلی دوست دارم و فیلم fashionبا بازی پریانکا چوپرا هم خوبه
دوتاش عالیه
یاد گرفتم که: ۱-با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت باشد😏. ۲-با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند😕. ۳-از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را به او تقدیم کنند باز از من بیزار خواهدبود 😑. ۴-تنهایی را به بودن در جمعی که به ان تعلق ندارم ترجیح دهم👌👌
من شديدا فيلم بازم تو هنديا عاشق شاهرخ خان و سري ديوي هستم
نمیدونی
اين سايت رو برو نود درصد فيلم هنديا رو داره حتي فيلم رو پرده با فيل ت ر شكن البته
کدوم سایت
یاد گرفتم که: ۱-با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت باشد😏. ۲-با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند😕. ۳-از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را به او تقدیم کنند باز از من بیزار خواهدبود 😑. ۴-تنهایی را به بودن در جمعی که به ان تعلق ندارم ترجیح دهم👌👌
اين فيلم كه گفتي رو نه نميدونم چه بازيگري رو دوست داري فيلم خوبشو بهت معرفي كنم
زیاد دنبال بازیگر خاص نیستم دنبال فیلم شادم