2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرمن داشت بفرما سوالت بپرس

چند ماهش بود پسر گلت؟ دارو چی خورد؟ چند روز خورد؟ علایمش چی بود؟ دختر من یه هفته سفکسیم خورد دوباره آزمایش گرفتم گلبول سفیدش باز بالا بود مدفوعشم ببخشید شل و بلغمیه گاهی هم یه ذره خون توشه

دختر من تب شدید،اسهال و دل پیچه داشت خیلی بی تابی میکرد دکتر براش آزمایش خون و مدفوع نوشت گفت التهاب رودست

کسی که زیبایی اندیشه دارد ، زیبایی ظاهر خود را به نمایش نمی گذارد . *شهید مرتضی مطهری*
چند وقتشه عزیزم؟ علایمش چی بود؟ چه دارویی مصرف کردی؟

براش مترونیدازول نوشت هر ۸ ساعت یک ونیم سی سی تا یک هفته و شربت رانیتیدین هر ۱۲ ساعت یک و نیم سی سی تا دو هفته با این دارو ها سریع خوب شد

کسی که زیبایی اندیشه دارد ، زیبایی ظاهر خود را به نمایش نمی گذارد . *شهید مرتضی مطهری*
دختر من تب شدید،اسهال و دل پیچه داشت خیلی بی تابی میکرد دکتر براش آزمایش خون و مدفوع نوشت گفت التهاب ...

۶ ماهشه

دختر من تب شدید،اسهال و دل پیچه داشت خیلی بی تابی میکرد دکتر براش آزمایش خون و مدفوع نوشت گفت التهاب ...

الهی

دختر من تب نداره شکر خدا ولی مدفوعش شل و خلطیه ببخشید البته

یادته گلبول سفید دخترت تو آزمایش مدفوعش چقدر بود؟ چه داروهایی بهش داد؟ الان خوبه خوبه؟

اره ولی ازمایشم نوشته میترسم برم ازمایسگاه 

دیگه وقتی مجبوری باید بری فقط خیلی رعایت کن خودت زیر انداز ببر موقع خون گیری زیرش بذار اومدی هم همه لباساشو عوض کن و دستاشو بشور حواست باشه دستاشو به صورتش نزنه

براش مترونیدازول نوشت هر ۸ ساعت یک ونیم سی سی تا یک هفته و شربت رانیتیدین هر ۱۲ ساعت یک و نیم سی سی ...

خداروشکر که خوب شد طفلک من هنوز گلبول سفیدش رو ۲۰ هست با اینکه یک هفته سفکسیم خورد😓