2777
2789
عنوان

بیاید از سوتی های خنده دار و آبروبَرتون بگید😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2279 بازدید | 91 پست
مامانم رفته بود مغازه میخواسته بگه دوغاتون گاز داره  گفت گوزاتون گازداره😂😂

وااای فقط قیافه فروشندهه اون لحظه🤣🤣🤣🤣🤣

فروخواندم به گوشش قصه عشق:                              ‌ترامیخواهم ای جانانه من 😍                          ‌ترامیخواهم ای اغوش جان بخش❤️               ‌‌   ‌تراای             🥰عاشق دیوانه من🥰                     ‌من باقانون جذب تونستم به عشقم برسم 😍😍😍😍😍الان تمام دنیام نامزدمه😍😍😍                        ‌
منم ١٠سالم بود تو عروسى دختر عموم رفتم به عروس گفتم ميشه من و اونيكى دختر عموم رقص چاقورو بريم😐😐او ...

وای فقط اشاره کردن پسرااا😂😂😂

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم رفته بود مغازه میخواسته بگه دوغاتون گاز داره  گفت گوزاتون گازداره😂😂

وای نگوووو😂😂😂

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔
وااای فقط قیافه فروشندهه اون لحظه🤣🤣🤣🤣🤣

میگه بدبخت سرشو انداخته بود پایین سرخ شده بود😂😂

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
اینم گفتم تو سایت  چند وقت پیش داشتیم می رفتیم مسافرت با حالت خواب آلود از ماشین پیاده شدم به ...

من اینو یادمه ک گفتین

امیدوارم یه روزی بیاد که همه بابا ها بابای ایده ال باشن  امیدوارم همه دخترا خوشبخت بشن همه اونایی ک ارزو دارن مامان بشن به ارزوشون برسن وخدا دامنشونو سبز کنه  همه مامانا سلامت باشن وبا عشق بچشونو بزرگ کنن واینکه امیدوارم خداوند از هردوجنس بچه به همه ادما بده   خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره  
وای نگوووو😂😂😂

😂😂😂

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

من یه سوتی که دادم آبروم رفت این بود که

بچه بودم😑

رفته بودیم عید دیدنی

منم خیلییییی خجالتی بودم

ینی اگ کسی بهم دقت میکرد من روم نمیشد چیزی بردارم بخورم 😑

بعد ظرف پسته جلوم بود داشتم میخوردم

بعد مردِ خونه که تازه داشت از سرکار میومد

من یهو گفتم الان روم نمیشه جلو اون پسته بردارم...بزاهمین الان ی جا تو دستم قایم کنم😍

من که کوچیکم وقتی بیاد میره پیش بقیه ب دست من ک کاری نداره... چون کسی منو تو اون سن ادم حساب نمیکرد فک میکردم اینبارم همینطوره😏

ولی شانسه دیگ

وقتی به بابام دست داد دستشم گرفت طرف من😐😐😐

باورتون میشه برای اولین بار بود کسی دستشو دراز کرده بود ک بهش دس بدم😐

عهد اونم همونموقع...پسته ها بخاطر نمکشون چسبیدههههه بودن کف دستم😓😓😓 نمیشد یه کاریش بکنم

من اینطوری بودم😦😦😦

اون اینطوری🤔🤔

ک چرا بهش دس نمیدم

مشتمو باز کردم اینطوری👋😢

همه فهمیدن چ کردم

قیافشون🤣🤣🤣🤣

بخدا مام اونموقع فكر ميكرديم خوششون اومده ازمون بيشتر عشوه ميومديم😂😂😂

وای آدم اینجور مواقع بیشتر جوگیر میشه😂

لباس رپری چیه واونقسمت که گفتی دست اوسته چه ربطی داره به صاحب کار توصیح بده عزیزم خداییش خیلی خندید ...

عزیزم لباس رپری از این تی شرت های بلند و گشاد 🤦🏼‍♀️

ما تو گیلان به صاحب کار میگیم اوسته😑

من یه سوتی که دادم آبروم رفت این بود که بچه بودم😑 رفته بودیم عید دیدنی منم خیلییییی خجالتی بودم ...

آبروت رفت خدایی😂🤦🏼‍♀️