2777
2789

سلام دوستان من چند روز رژیم میگیرم ولی دوباره اراده ام رو از دست میدم لطفا اگر کسی تمایل داره بیاد باهم شروع کنیم و اینکه یه راحل برای حفظ اراده بگه

ممنون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم ول کردم بزار ببینیم جون سالم به در میبریم اصلا☹

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم

من خودم همینجوری رژیم گرفتم خیلی خوبه آدم کم نمیاره وزنم کم کم داره میاد پایین

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

من خيلي خوب جمع شده بودم اين قرنطينه و استرسش باعث شد خيلي ميخورم

‏احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بگذارم نه به محدودیت هایی که میخواهی برای من بگذاری!

منم دقيقاپرخوريعصبي دارم

عصرام هي بيكارم كيك وشيريني درس ميكنم

گرنگهدارمن آن است كه من ميدانم،شيشه رادربغل سنگ نگه ميدارد💕من باكمك خداي مهربون وتوانا به آرزوهاي قشنگم ميرسم👫💍💜

دقیقا مثل من منم تا قبل از این قرنطینه خیلی خوب پیش می رفتم ولی الانم اصلا نمیتونم واقعا دیگه خسته شدم

منم دقيقاپرخوريعصبي دارم عصرام هي بيكارم كيك وشيريني درس ميكنم

ولي بايد ازيه جا جلوشو بگيريم اگه اين وضع ادامه داشته باشه براي يكي دوماه،قشنگ بشكه ميشم

‏احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بگذارم نه به محدودیت هایی که میخواهی برای من بگذاری!
چه عکسی شاید رو منم تاثیر بزاره

خانومه هست تو اينستا رز يه پسر دوساله داره ببين چه اندام خوبي داره

ولي بايد ازيه جا جلوشو بگيريم اگه اين وضع ادامه داشته باشه براي يكي دوماه،قشنگ بشكه ميشم

واقعاااا

من به اميدعروسي دخترخالم كلي كم كرده بودم دوباره دارم ميتركم

گرنگهدارمن آن است كه من ميدانم،شيشه رادربغل سنگ نگه ميدارد💕من باكمك خداي مهربون وتوانا به آرزوهاي قشنگم ميرسم👫💍💜