2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

103 بازدید | 16 پست

کسی بوده با تنبلی تخمدان باردار شده باشه و الان بچش سالم باشه... ی چن جا دیدم مشکل قلبی داشتن بچه هاشون.. ربطی داره ب دارو خوردن بخاطر تنبلی

اگه تو دلی داری و دنبال سیسمونی با قیمت مناسبی یا لباس واسه نی نیت میخای یه سر ب پیجم بزنkarma.kids.99

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا چ ربطی داره؟؟؟؟؟؟؟ تقریبا تو این دوره پس ۵۰درصد بچه ها باید مشکل داشته باشن

نمیدونم عزیزم منم تو چن تا از تاپیکا دیدم..

اگه تو دلی داری و دنبال سیسمونی با قیمت مناسبی یا لباس واسه نی نیت میخای یه سر ب پیجم بزنkarma.kids.99
نه عزیزم هیچ ربطی نداره الکی ب خودت استرس نده

خدا کنه بی ربط باشه 

سلام. من تنبلی داشتم. الان دو تا بچه دارم. سومی هم تازه سقط کردم فقط باید بیخیال باشی و ورزش کنی و ...

دارو گیاهی یا شیمیایی بهتر جواب گرفتی

منم تنبلی تخمدان دارم😔پروژسترون مصرف میکنم و خیلی نگرانم اگه خواستم باردارشم چه اتفاقی میفته

منوهشت ماهه اقدامم 😐

پروژسترون مصرف میکنی گلم

ی دوره سه ماهه مصرف کردم الان هیچ دارویی مصرف نمیکنم.. میخام برم دارو گیاهیو امتحان کنم

دکتر ب من پرزسترون داده البته من برا بارداری اقدام.نکردم بخاطر دیر کردن پریودم رفته بودم دکتر گفته باید دوسال و نیم مصرف کنی خیلی نگرانم یعنی نمیتونم در عرض دوسال و نیم اقدام کنم😔نمیدونم چی  میشه