2777
2789

خوندم ولی فعلا حاجت نگرفتم

با اینکه داستان منو بد نوشتی🥲                              ولی تو هنوز خدای خوب منی🥹                                دلا بسوز ؛ که سوزِ تو کارها کند 😪🌴و دردی نهفته در دل...🌴 و من دوباره از ته دل میخندم...😅💔

بعله هر روز صد بار میگی بسم الله ارحمن ارحیم بحق بسم الله الرحمن ارحیم.هر روز صدتا بهش اضافه کن.من این ختمو برداشتم روز دومم حاجتم براورده شد واقعا معجزه شد 

هیچ عشقی بالاتر از عشق مادر به بچه هاش نیست.عاشقتونم جوجه های خوشگلم🐥🐥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعله هر روز صد بار میگی بسم الله ارحمن ارحیم بحق بسم الله الرحمن ارحیم.هر روز صدتا بهش اضافه کن.من ا ...

یعنی روز اول که ۱۰۰ گفتیم روز بعد ۲۰۰ تا بگیم همینجور روزی ۱۰۰ تا اضاف کنیم

بعله هر روز صد بار میگی بسم الله ارحمن ارحیم بحق بسم الله الرحمن ارحیم.هر روز صدتا بهش اضافه کن.من ا ...

خدا رو شکر. فقط همین ذکره تا ۴۰ روز؟ کار دیگه ای لازم نیست انجام بدیم؟

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین؟...ممنونم

والا من دارم الان انجام می دم تا 40 روز روزی 200 تا شرط کردم هنوزم تموم نشده که بگم رسیدم یا نه ولی میگن از اول روز تا 40 روز که میشه روزاول یه بار تا 40 روز که میشه 40 بار 

خیلی حاجت گرفتم به هر کسی هم پیشنهاد دادم حاجتشو گرفته شک نکن عزیزم . خدا رو داری به اسم خودش قسم م ...

ممنون بهم انگیزه دادی. حتما انجامش میدم

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین؟...ممنونم
یعنی روز اول که ۱۰۰ گفتیم روز بعد ۲۰۰ تا بگیم همینجور روزی ۱۰۰ تا اضاف کنیم

بعله دقیق تا چهل روز من بار اول بود این ختمو برداشتم اصلا امید نداشتم واقعا روز دوم معجزه شد اصلا باورم نمیشد ک خدا بهم نگاه کنه و حاجتمو بده.

خدا رو شکر. فقط همین ذکره تا ۴۰ روز؟ کار دیگه ای لازم نیست انجام بدیم؟

بعله همینه انشالله حاجت روا میشی من ک معجزه رو دیدم 

انشالله حاجت روا شی. چجوری انجامش دادی؟

روز یکشنبه بعد نماز مغرب دورکعت نماز و بعد روی جانماز صد مرتبه بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم...و روز بعد ۲۰۰ و همینطور صد تا صدتا بیشتر تا چهل روز

با اینکه داستان منو بد نوشتی🥲                              ولی تو هنوز خدای خوب منی🥹                                دلا بسوز ؛ که سوزِ تو کارها کند 😪🌴و دردی نهفته در دل...🌴 و من دوباره از ته دل میخندم...😅💔