2777
2789
عنوان

واقعا متاسفم

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم حس بویایی و چشایی ندارم...ینی کرونا داشتم؟اخه ده روزه درگیر مریضیم.تب و لرز و بدن درد.اما سرفه ن ...

عزیزم ممکنه علایم کرونا باشه بهترین کار اینه منزل بمانید، استراحت کنید ،نوشیدنی گرم ،قرنطینه از سایرین اگر با تنگی نفس روبرو شدی به پزشک مراجعه کن با شماره ۴۰۳۰ همین الان تماس بگیر تا راهنماییت کنن تنت سلامت 💜💜

ببخشیدا ولی اون خانومایی که ناخن نکارن و مو رنگ نکنن دیگه سگ هم نگاشون نمی کنه چه برسه به ... بیزین ...

من خودم اهل قر و فر نیستم . تو زمان پنهانکاری و انکار ویروس هم خونه نشینی رو شروع کردم .

ولی چقدر زشت و زننده حرف می زنید ! بیزنس!

خجالت داره!

اگه مردم آگاهی ندارن به خاطر بی لیاقتی مسئولین هست 

که آگاهی رسانی رو گذاشتن موقع اوج بیماری

من خودم اهل قر و فر نیستم . تو زمان پنهانکاری و انکار ویروس هم خونه نشینی رو شروع کردم . ولی چقدر ز ...

عزیزم من هم اصلا موافق طرز بیان اون خانوم نیستم اما دقت کنید که بی کفایتی مسئولین باعث دیر متوجه شدن مردم شد اما الان همه اطلاع دارن دیگه مجازی پر شده از اضلاع رسانی دیگه یه مقدار ساده لوحانه هست رعایت نکردن مردم و پای آگاه نکردنشون بزاریم 

یه سوال اگه یکی از اعضای خانواده مثل خواهر کرونا بگیره اون خواهرم هم شوهر داره هم پسر ۱۸ ساله داره.بنظرتون خواهرهای دیگه باید بیان پیشش عیادت.وکمکش؟؟

اگه کمک نکنیم یعنی انسانیت نداریم .باید چکار کرد؟

آمین شود هرآنچه میپنداری🙂
یه سوال اگه یکی از اعضای خانواده مثل خواهر کرونا بگیره اون خواهرم هم شوهر داره هم پسر ۱۸ ساله داره.ب ...

عزیزم شما بری ناقل میشی میای خونه میدی همسرت ،همسرت میره سرکار تو محیط کار پخش میشه و این چرخه ادامه داره بهترین کار اینه خواهر قرنطینه بشه تو منزل و زیر نظر پزشک و همسر و فرزند کمکش کنند و خودشون هم تحت مراقبت باشن

عزیزم من هم اصلا موافق طرز بیان اون خانوم نیستم اما دقت کنید که بی کفایتی مسئولین باعث دیر متوجه شدن ...

ساده لوحانه این هست که فکر کنیم شرایط همه مثل هم هست !

سطح سواد ، آگاهی علمی ، میزان رفاه ، محل زندگی ، دسترسی به نت و اطلاعات مفید ،محدودیت های اجتماعی و اقتصادی ...

کار مدیریت بحران 

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری 

دقیقا چی هست ؟

بی انصافی هست به مردم توپیدن ! 

قطعا جون هر کسی برای خودش و اطرافیانش عزیزه ! و در صورتی که متوجه خطر باشه برای نجات از خودش محافظت می کنه

ساده لوحانه این هست که فکر کنیم شرایط همه مثل هم هست ! سطح سواد ، آگاهی علمی ، میزان رفاه ، محل زند ...

کسی که هرماه مبلغ زیادی صرف کاشت مژه و ناخن و رنگ میکنه بعید میدونم مشکل رفاه داشته باشه من راجع کارگر شریف روزمزد صحبت نمیکنم که مجبوررره کار کنه راجع به افرادی صحبت میکنم که تو این شرایط میرن آرایشگاه و توجیهشون اینه ماسک میزنیم، دیگه شما دوبار هم تلویزیون روشن کنی متوجه فاجعه میشی ،کاش میشد ویس استادم در مورد ابعاد فاجعه اینجا به اشتراک بزارم