2777
2789

بدون دانش واردش نشو یا شدی سرمایه کم بذار و فقط عرضه اولیه،بله اگه وارد باشی سودش خیلی خوبه مثلا این ۳ سال اخیر یعنی آخر ۹۵ تا همین هفته پیش من پولی که گذاشتم حدودا ۱۰ برابر شد البته شوهرم سرمایه گذار حرفه ایه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم با این اوضاع آریا بخرم ؟ من کوتاه مدت منظورمه

نداشتمش ولی هرچی خواستی بخری چند روز زیر نظر بگیر توی کمترین قیمت بخر .برای خرید هیچوقت دیر نیست. میتونی صبرکنی بعداز تعطیلات بخری

نداشتمش ولی هرچی خواستی بخری چند روز زیر نظر بگیر توی کمترین قیمت بخر .برای خرید هیچوقت دیر نیست. می ...

عرضه اولیه آریا ساسول منظورم بود

با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت

سعی کن چیری غیر از عرضه اولیه نخری مخصوصا عرضه اولیه ای که تازه اومپه باشه. اگه بتونی بخری. با این حال اگر ظرفیت ریسک و داری بخر. من که به شخصه ریسک پذیر نیستم

بیائید در این خاک؛ در این مزرعه پاک؛ بجز عشق٬بجز مهر؛ دگر بذری نکاریم.   

سعی کن چیری غیر از عرضه اولیه نخری مخصوصا عرضه اولیه ای که تازه اومده باشه.البته اگه بتونی بخری. با این حال اگر ظرفیت ریسک و داری بخر. من که به شخصه ریسک پذیر نیستم.

بیائید در این خاک؛ در این مزرعه پاک؛ بجز عشق٬بجز مهر؛ دگر بذری نکاریم.   
الان خونه نیست اسمشون بگو اگه روشون کار بکنه حتما نظرش واست مینویسم تو خصوصی پیام بده یادم نره

سلام عزیزم آنلاین هستید من درمورد بورس ازتون مشورت بگیرم؟

من ۳۰میلیون طلا میخام بندازم بورس...الان از نظر شماها که سرمایه میذارید اوضاع خوبه یانه؟

سهام خودرو فولاد