بدون دانش واردش نشو یا شدی سرمایه کم بذار و فقط عرضه اولیه،بله اگه وارد باشی سودش خیلی خوبه مثلا این ۳ سال اخیر یعنی آخر ۹۵ تا همین هفته پیش من پولی که گذاشتم حدودا ۱۰ برابر شد البته شوهرم سرمایه گذار حرفه ایه
بعد الان اتفاقا وقت وارد شدنه اگه کد داری سهم ها رو تو کف قیمت بخر ،شایعات قرنطینه و .... رفع شه دوباره میکشه بالا،ولی کلا اهل ریسک نیستی و بی صبری وارد نشو که استرس بکشی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم با این اوضاع آریا بخرم ؟ من کوتاه مدت منظورمه
سعی کن چیری غیر از عرضه اولیه نخری مخصوصا عرضه اولیه ای که تازه اومپه باشه. اگه بتونی بخری. با این حال اگر ظرفیت ریسک و داری بخر. من که به شخصه ریسک پذیر نیستم
بیائید در این خاک؛ در این مزرعه پاک؛ بجز عشق٬بجز مهر؛ دگر بذری نکاریم.
عزیزم با این اوضاع آریا بخرم ؟ من کوتاه مدت منظورمه
سعی کن چیری غیر از عرضه اولیه نخری مخصوصا عرضه اولیه ای که تازه اومده باشه.البته اگه بتونی بخری. با این حال اگر ظرفیت ریسک و داری بخر. من که به شخصه ریسک پذیر نیستم.
بیائید در این خاک؛ در این مزرعه پاک؛ بجز عشق٬بجز مهر؛ دگر بذری نکاریم.