2777
2789
عنوان

دید بازدید

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 41 پست

دوستان حق با شماست امسال پیششون نمیرم دلم نمیاد فکر کردم دیدم راست میگین امسالو دید بازدیدو تعطیل میکنم ممنون از اینه ک به تاپیکم سر زدید اگه با کسی بد حرف زدم عذر میخوام❤❤

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍
به خدا قضیه انقدر هم سخت نیست نمیدونم بعضیا چرا نمیگیرن....به خدا ما هم خانواده داریم دوستشون داریم ...

عزیزم ما هم وجدان داریم عقلم داریم لطفا با حرفاتون دل نشکنید منم پشیمون شدم امسال جایی نمیرم تو خونه میشینم حق با دوستانه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بگی من ک اصلا بیرون نمیرم چطور میتونم مریض باشم من یه ماهه اصلا خونه نشین شدم منم گفتم قرار نیس ...

اخبار رو دنبال می کنی؟ توصیه کارشناسا نه تو ایران تو هرجای دنیا رو گوش می دی؟ 

تو این یه ماه خریدم نکردی؟ 

خرید تو خونت نیومده؟

شوهرت بیرون نرفته؟

منم مثل شما سه هفته اس پامو بیرون نزاشتم ولی بازم مطمئن نیستم که کاملا سالمم. دلم برای خانواده ام پر پی کشه. ولی میگم نکنه من ناقل باشم .

شما اگه انقدر از خودت مطمئنی دیگه نیازی به نظرسنجی نداری خانمی

خواهشا فقط دیگه نگید چرا قرنطینه نمی کنن. اینجا همه یه پا کارشناس بهداشتن  فقط بدونید امار صعو ...

حق با شماست دوست عزیز جواب سوالمو گرفتم امسال جایی نمیرم چون دوست ندارم عزیزام مریض بشن

دوستان حق با شماست امسال پیششون نمیرم دلم نمیاد فکر کردم دیدم راست میگین امسالو دید بازدیدو تعطیل می ...

خدا خیرت بده عشق جان

تو رو خدا همت کنیم شر این بلا از سرمون کم شه. دوباره با شادی و ارامش و سلامتی دور هم جمع بشیم بزودی

اخبار رو دنبال می کنی؟ توصیه کارشناسا نه تو ایران تو هرجای دنیا رو گوش می دی؟  تو این یه ماه خ ...

حق با شماست عزیزم ولی بعضیا واقعا خیلی بد حرف میزنن دل ادم میشکنه ولی اگه حرفی زدم ک ناراحت شدین شرمندم

عزیزم ما هم وجدان داریم عقلم داریم لطفا با حرفاتون دل نشکنید منم پشیمون شدم امسال جایی نمیرم تو خونه ...

عزیزم منظورم به شما نبود شما خودتونم درگیر بودید برید یا نه کلی گفتم اگه همه همکاری کنن این  روزای بد میگذره......خدا اون روز نیاره که بخوام دلی رو بشکنم😘

اگه اینطور که شما میگید باشه هرکس یه دلیل برای رفتن پیدا مبکنه!!!!  عزیزم به قول دکتر،،  ...

چشم دوست عزیز پشیمون شدم جایی نمیرم

حق با شماست عزیزم ولی بعضیا واقعا خیلی بد حرف میزنن دل ادم میشکنه ولی اگه حرفی زدم ک ناراحت شدین شرم ...

دشمنت شرمنده

خودم انقدر از دلتنگی خانواده و تو خونه موندن کلافه ام که خدا می دونه.... انشاءالله بزودی ارامش و سلامتی جایگزین این روزها بشه

دشمنت شرمنده خودم انقدر از دلتنگی خانواده و تو خونه موندن کلافه ام که خدا می دونه.... انشاءالله بزو ...

بله یه مدت باید تحمل کرد

عزیزم منظورم به شما نبود شما خودتونم درگیر بودید برید یا نه کلی گفتم اگه همه همکاری کنن این  رو ...

پشیمون شدم دوستم نمیرم دوست ندارم حق ناس گردنم باسه ایشالا به زودی ریشه کن بشه این نریضی