2777
2789
عنوان

دید بازدید

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 41 پست

بنظر منکه ایراد نداره فقط اونارو کرونایی نکنید چون ممکنه خودتون داشته باشین و رو بدنتون زیادمهم نباشه ولی اونا مسن ترن و اذیت شن.دورتر بشینید خودتونو ضدعفونی کنید وارد شید دست ندید روبوسی نکنید چیزیم خوردید ظرفارو بااب داغ بشورید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا راعایت کنین فقط اونم نه به خاطر خودتون به خاطر اون پیر زن پیر مردایی که گروه حساسن وگرنه که ...

خب ما ک به بقیه دسترسی نداریم با ماشین میریم پدر مادرمم هم جوونن

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍
نه برو منم میرم فقط روبوسی نکن و دست هم نده.والا میپوسیم

در جریان هستی که ناقل باشین دستتون به هرجایی بخوره آلوده اس؟!اگه قرار به دست ندادن و روبوسی نکردن بود ۸۰۰۰۰۰ نفر مبتلا نداشتیم  

درسته بخدا اونا هم از خونه بیرون نمیان دوست دارم برم چند روز پیششون بمونم ولی میدونم باید برم زود بر ...

برو عزیزم دست ندید اونجا هم تا رسییدید دستاتون رو بشورید لباساتون رو زود عوض کنید ضدعفونی کنید

بنظر منکه ایراد نداره فقط اونارو کرونایی نکنید چون ممکنه خودتون داشته باشین و رو بدنتون زیادمهم نباش ...

من خودم الان یه ماهه خونه نشین شدم چطوری ناقل بیماریم وقتی بیرون نمیرم؟

در جریان هستی که ناقل باشین دستتون به هرجایی بخوره آلوده اس؟!اگه قرار به دست ندادن و روبوسی نکردن بو ...

خوب من الان به مض اینکه هر جا برم پشت سرم الکل و اسپری میزنم حتی لباسام .منم نوشتم ضدعفونیه کامل

اگه اینطور که شما میگید باشه هرکس یه دلیل برای رفتن پیدا مبکنه!!!! 

عزیزم به قول دکتر،،  هر صد سال یع بار میخاد عید اینطوری برگزار بشه همکاری کنید خواهشا 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 

خواهشا فقط دیگه نگید چرا قرنطینه نمی کنن. اینجا همه یه پا کارشناس بهداشتن 

فقط بدونید امار صعودی از کجا اب میخوره.

کسایی که این خانم رو تشویق به رفتن می کنید اگر این خانم به هر دلیلی خدای نکرده خدای نکرده باعث انتقال ویروس به هرکدوم اعضای خانواده اش بشه ؛ شما هم تو گناهش شریکی

دقیقا مشکل همینه...هر کس بخواد اینجوری فکر کنه عید فاجعه میشه

ما هنوز به فکر دید و بازدیدیم که خدای نکرده قضا نشه. بعد کادر درمان بدبخت با چنگ و دندون و بدون امکانات دارن تلاش می کنن. واقعا برای کیا😐

خواهشا فقط دیگه نگید چرا قرنطینه نمی کنن. اینجا همه یه پا کارشناس بهداشتن  فقط بدونید امار صعو ...

میشه بگی من ک اصلا بیرون نمیرم چطور میتونم مریض باشم من یه ماهه اصلا خونه نشین شدم منم گفتم قرار نیست تو فضای عمومی برم ک من خودم میدونم امار بالاست فقط یه سوال پرسیدم همین 

ما هنوز به فکر دید و بازدیدیم که خدای نکرده قضا نشه. بعد کادر درمان بدبخت با چنگ و دندون و بدون امکا ...

به خدا قضیه انقدر هم سخت نیست نمیدونم بعضیا چرا نمیگیرن....به خدا ما هم خانواده داریم دوستشون داریم ولی وجدان داریم اگه ناراحت نمیشین عقل داریم