2777
2789
عنوان

تب.نوزادم

81 بازدید | 17 پست

سلام.امروز.واکسن2ماهگی پسرم زدم الان تبش37 چند درجه خطرناکه باید چیکار کنم؟ لطفا کمکم کنید قطره استامین هم دادم بهش

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت

نه خوبه نگران نباش مرتب چکش کن

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دستمال نمدار کن بکش روی بدنش از پاهاش شروع کن تا کم کم تبش بیاد پایین  هر ۴ ساعتم ک ۲ برابر ...

پاهاش سرده.فقط یکم صورتش داغه.شورت پاشه فقط به آستین کوتاه یه بلوزم پوشوندم روش ولی دکمه هاش بازه جورابم پوشیده.در بیارم جوراباشم؟

منم ششم پسرمو میبرم واکسن دوماهگی.خودمم ازکرونامیتزسم.بچه ها واسه نداشتن تبش میشه قبل واکسن استامینو ...

منم میترسیدم رفتیم اومدیم کلا لباسا و پتو ها که پوشونده بودمش و خودم پوشیده بودم شستم .دست و صورت خودمو پسرمم شستم.والا دم عیدی گیر افتادیم با این کرونا..

پاهاش سرده.فقط یکم صورتش داغه.شورت پاشه فقط به آستین کوتاه یه بلوزم پوشوندم روش ولی دکمه هاش بازه جو ...

عزیزم لباس عادی بکن تنش ۱ آستین بلند با شلوار اگرم نا آرومه پاهاشو ببند تا تکون نده 

یه دستمال نمدار کن آروم بکش زیر بغلش و دستاش و بعدشم بکش روی صورتش نمیخواد خیلی خودتو نگران کنی 

کمپرس سردم بذار زود میاد پایین دمای بدنش 

منم ششم پسرمو میبرم واکسن دوماهگی.خودمم ازکرونامیتزسم.بچه ها واسه نداشتن تبش میشه قبل واکسن استامینو ...

اره نیم ساعت قبل از واکسنش  بهش بده هم دردش کمتر میشه هم تب نمیکنه 

عزیزم لباس عادی بکن تنش ۱ آستین بلند با شلوار اگرم نا آرومه پاهاشو ببند تا تکون نده  یه دستمال ...

تا من این بچه بزرگ کنم پیر میشم بخدا.طفلی درد داره همش تو خوابم ناله میکنه تا چند روز اینجوری درد میکشه؟؟کاش بجای واکسن قطره ای چیزی اختراع کنن واسه ایندگان.نوزاد بی زبون اخه گناه داره

تا من این بچه بزرگ کنم پیر میشم بخدا.طفلی درد داره همش تو خوابم ناله میکنه تا چند روز اینجوری درد می ...

خودتم بزرگ میشی باهاش😂

اره واکسن ۲ ماهگی خیلی بده چون ما بی تجربه ایم منم دخترم واکسن ۲ ماهگیش خیلی اذیت شد اگه قبل واکسن بهش قطره داده بودم اذیت نمیشد اصلا ولی ۴ ماهگی و ۶ ماهگی قبلش بهش قطره دادم اصلا اذیت نشد همین امروزه عزیزم دردش فردا کامل خوب خوب میشه 

فقط هر نیم ساعت تبشو چک کن لباسم خیلی تنش نکن جوراب و کلاهم نکن تنش فقط ۱ بلوز شلوار پاهاشو هم با ۱ پارچه یا روسری ببند تا تکون نده دردش نگیره