2777
2789

سلام من دوسال پیش ی جا گفته بودن سرکتاب میکنیم ی درگاه پرداخت داشت ک زده بود دو هزارتومن باید کمک کنید به انجمن بچه های بهشت ک متاسفانه حسابم هک شد شد حساب واسطه از ی نفرپولشو بالا کشیدن ریختن حساب منو بلافاصله برداشت کردن الانم شکایت کردن ک باید برم دادسرا چیکارکنم من ک گناهی ندارم

مابه جرم ساده لوحی این چنین تنهاشدیم مردمان این زمانه با دورنگی خوشترند....بخدادیگه حسش نیست تا همینجا هم سینه خیز اومدم  

وقتی احضارشدی باید بری وگرنه جلب میشی ولی خودت بری بهتره

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی احضارشدی باید بری وگرنه جلب میشی ولی خودت بری بهتره

میدونم دادگاه ب نفعم رای میده ؟من با خود طرف ک حسابشو خالی کردن حرف زدم گف کلاهبردار ی مرده کرجی اما بعددوسال شکایت کردن عجیبه

مابه جرم ساده لوحی این چنین تنهاشدیم مردمان این زمانه با دورنگی خوشترند....بخدادیگه حسش نیست تا همینجا هم سینه خیز اومدم  
نگران نباش میری اونجا توصیح میدی ولت میکنن برلی بابای منم همین اتفاق افتاد رفت توضیح داد تموم شد تاز ...

یارو میلیاردی میدزده ولی من دوساله حسابم بستس عجیبه

شما باید برید پلیس فتا خودتون یه شکایت جدید بنویسید چون اولین چیزی ک قاضی میگه : اگه کار شما نبوده چرا شکایت نکردین که از حسابتون سو استفاده شده

از روز اول تا الان از کارتتون از شعبه مرکزی پیرینت بگیرید و شماره هایی ک رو اپ بوده و  با اون اپ پول جا ب جا شده

اگه اون شماره ها بنام کسی باشه احضاریه میفرستن براش 

شما باید برید پلیس فتا خودتون یه شکایت جدید بنویسید چون اولین چیزی ک قاضی میگه : اگه کار شما نبوده چ ...

خب طرف گف دزدو پیدا کردم منم بیخیال شدم صدتومن تو کارتم بود دیگه پی اون نرفتم 

اگه هم پول جا ب جا شده باشه بدون اینکه از ای تی ام برداشت کرده باشین یا پوز

و ب حساب یکی دیگه رفته باشه هم شماره ای ک باهاش پول جا ب جا شده رو پیگیری میکنن هم حسابی ک بهش پول واریز شده

چون هکر ها برای رد گم کنی ب حساب چند نفر میزنن و اخرم اگه بزنن به یه کیف پول باز شماره ای ک با اون ثبت نام کردن پیگیری میشه 

اگه شماره ای ک ازش استفاده کردن بی نام باشه شاید یکم طول بکشه تا هکر مشخص بشه

خب طرف گف دزدو پیدا کردم منم بیخیال شدم صدتومن تو کارتم بود دیگه پی اون نرفتم 

اگه اون صد تومن تو کارتتون هست هنوز و نمیدونید از کجا اومده باید پیگیری کنید چون هر لحظه ممکنه یه شاکی جدید پیدا کنین شاید چن روز دیگ چن ماه دیگه یا چند سال دیگه 

اگه اون صد تومن تو کارتتون هست هنوز و نمیدونید از کجا اومده باید پیگیری کنید چون هر لحظه ممکنه یه شا ...

حسابم رو بستن از دادگاه اون صدتومن مال خودمه گلم یارو هم گفت دزدو پیداکردم ک کرجه چندمورد کلاهبرداری کرده ولی باز از من شکایت کردن 

حسابم رو بستن از دادگاه اون صدتومن مال خودمه گلم یارو هم گفت دزدو پیداکردم ک کرجه چندمورد کلاهبرداری ...

خب شما باید شکایت میکردید به دلیل اینکه از حسابتون سو استفاده کردن اگه شکایت کرده بودید همون وقت الان مدرک داشتید برای دادگاه ک قاصی بفهمه خودتون شاکی بودید

انشالله که درست بشه

خب شما باید شکایت میکردید به دلیل اینکه از حسابتون سو استفاده کردن اگه شکایت کرده بودید همون وقت الا ...

مرسی دعا کنید والا بابام گفت ولش کن خب من مستقل نیستم ک کارامو خودم انجام بدم حتی بیرون رفتنم با مادرم میرم 

مرسی دعا کنید والا بابام گفت ولش کن خب من مستقل نیستم ک کارامو خودم انجام بدم حتی بیرون رفتنم با ماد ...

الان اگه نرید دادگاه تا سه بار احظاریه میاد بار چهارم جلب

برید بهتره . اگه نرید فکر میکنن یه چیزی هست ک نمیرید

الان اگه نرید دادگاه تا سه بار احظاریه میاد بار چهارم جلب برید بهتره . اگه نرید فکر میکنن یه چیزی ه ...

ن فردا با بابام میرم حتما ولی میترسم من تا حالا ی چوب کبریتم از کسی برنداشتم