2777
2789
عنوان

دکتر مهدی مختاریان ویزیت در منزل

646 بازدید | 10 پست

سلام دوستان پدرم قطع نخاع هستش ومنم شاغلم و مسئولیت نگهداریش با منه. واسه چکاپ و مشکلاتی که برای سلامتی ایشون بوجود میاد میخوام پزشکی رو که خدمات در منزل انجام میده انتخاب کنم تا موقعی که به پزشک احتیاج داریم دست و پامونو گم نکنیم. خیلی نگران سلامتیشم برای همین دنبال دکتری با وجدان کاری و با تجربه هستم. همکارام دکتر مهدی مختاریان رو بهم معرفی کردند گفتم بپرسم اینجا کسی تجربه کار با ایشون را داشته ؟ شنیدم متخصص داخلی هستند کسی از تبحر ایشون خبر داره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همکارات درست گفتند دکتر مختاریان توی ویزیت منزل معروفه. ایشون پزشک پدر یکی از دوستانم هستند و من از نزدیک رفتارشون با بیماران رو دیدم خیلی مهربان و متعد هستند و طبق صحبت هایی که با دوستم داشتم یکی از مهمترین ویژگی  های ایشون وقت شناس بودن منم پیج اینستاشون رو دارم که فرناز جون بالا گذااشتن دیگه من نمیزارم انشالا همیشه سلامت باشین

عزیزم دکتر مختاریان متخصص داخلی و قلب و عروق هستن، هر زمان که بخواید میان منزل جهت ویزیت و درمان کا ...

واقعا ؟؟ چه خوب من بابام بیماری قلبی داره البته عمل قلب باز انجام داده و الان نیاز است که قرص هاشو تمدید کنه و متاسفانه بدون نسخه داروهاش رو نمیدن ... میتونم زنگ بزنم به همین شماره ؟ ٠٩١٢٦٩٩٦٤٣٧ 

واقعا ؟؟ چه خوب من بابام بیماری قلبی داره البته عمل قلب باز انجام داده و الان نیاز است که قرص هاشو ت ...

اره  عزیزم ماهم همیشه برای مامانم  دکتر مهدی مختاریان رو ازشون میخوایم ویزیت در منزل انجام بدن  اخه وضعیت مادرم  جوری هست که نمیتونه بره مطب  کارشونم واقعا عالیه یعنی اقعا دل میسوزونن