2777
2789
عنوان

کتاب گفتگو با خدا کسی خونده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4008 بازدید | 27 پست
من پی دی افشو دارم ، از نظر من کتاب مفیدیه ، آدمو آروم میکنه ، شماهم پی دی افشو دانلود کن چند صفحه م ...

پی دی افشو حدود ۴۰ صفحشو خوندم خیلی خوشم اومد،حالا می‌خوام بدونم اگه تا آخر همین طوریه بخرمش.

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سال ۸۸ خوندمش. کلا دیدم رو نسبت به خدا و زندگی عوض کرد. خیلی قشنگه

دوستای گلم به جای راجب بنویسید 👈👈راجع به . به جای مضخرف👈👈مزخرف .  به جای توجیح👈👈توجیه. به جای فوش👈👈فحش. به جای تایپیک👈👈تا   پیک topic

@nggg22  

عزیزم من همین جا جواب سوالت رو میدم که اگه کسی در مورد این کتاب سوال داشت جواب من رو ببینه.

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

کتاب گفتگو با خدا درست وقتی وارد زندگیم شد که من پر از سوال و ابهام بودم.

در مورد اتفاقای ناخوشایندی که برام میفتاد،درمورد خود خدا،این که کی هست؟ چرا با بعضیا خوبه با بعضیا نه،چرا خیلی از آرزوها برآورده نمیشن؟

(که همیشه بهمون میگفتن حتما حکمتی هست،تو کار خدا دخالت نکن و با همین جمله ها خودمون رو آروم میکردیم ولی ذهن من با اینا آروم نمیشد)

این کتاب مثل یه نوری توی تاریکی برای من بود و من اصلا متوجه نشدم که این کتاب چطوری و کجا وارد زندگیم شد.

خلاصه شروع کردم به خوندن کتاب و هر چی جلوتر میرفتم،بیشتر جذبش می شدم طوری که اصلا متوجه گذر زمان نمی شدم.

با هر صفحه اش لبخند زدم،اشک ریختم،به فکر فرو رفتم،به خاطر وجود خدا که چه قدر باهوشه و قوانینش بی نقصه،به خاطر این که جواب سوالام رو بهم داد و خیلی چیزا رو برام روشن کرد،به خاطر این که چه قدر خدا رو اشتباه متوجه شده بودم.

بیشتر آدما خدا رو اشتباه متوجه شدن،اون هم به خاطر آموزش غلطی که توی مدرسه و رسانه ها بهمون دادن هست.

من بدون اغراق میتونم بگم که بعد از قرآن، کتاب گفتگو با خدا برای من یه کتاب باارزش و مقدسه،چون روشنم کرد و باعث شد خدا رو بهتر از قبل بشناسم.

اما چند تا نکته ی درباره کتاب بگم 

۱) کتاب گفتگو با خدا دو بخش هست که بخش اول به حالت سوال و جوابه و بخش دوم تمرینایی هست درباره ی بخش اول کتاب که کمکتون میکنه بهتر متوجه شین ولی من تمرینا رو انجام ندادم. 

۲) این کتاب جزو کتابهای تقریبا سنگین و مفهومی هستش طوری که یه مدت برای همین کتاب دوره های آموزشی میذاشتن و این کتاب رو توضیح میدادن یا تفسیرش میکردن.

من خودم ۱۰۰ درصد کتاب رو متوجه نشدم و هر سری که میخونمش یه سری مطالب جدید برام روشن میشه که تو مطالعه ی اول متوجهشون نشده بودم. 

۳) کتاب گفتگو با خدا رو باید عمیق خوند اصلا از اون دسته از کتابا نیست که سرسری بخونی و رد شی،این کتاب تو رو به فکر فرو میبره پس مدت زمان زیادی هم طول می‌کشه تا تو تمومش کنی. 

۴) این کتاب مخالفای زیادی هم داشت چون با مذاقشون خوش نیومد و خلاف چیزی بود که به زور و به غلط تو مدرسه و رسانه ها تو مغزمون فرو کردن.

اما چند تا نکته ی درباره کتاب بگم  ۱) کتاب گفتگو با خدا دو بخش هست که بخش اول به حالت سوال و ج ...

خیلی خیلی لطف کردین وقت گذاشتین ممنونم♥️♥️

من شروع کردم‌کتاب رو بعد گفتم بذار برم نظرات درباره کتاب رو بخونم یه سری سایت ها خیلی مخالف بودن و راستش میخواستم نخونم که تاپیک زدم و یکی از کاربرا گفتن اول یه کتاب رو بخون بعد نظرات رو بخون واقعا درست میگفتن انگار وقتی بخوای بر اساس نظرات تصمیم بگیری انگار باز هم مثل مدرسه و چیزهایی که تا الان بهمون گفتن حق انتخاب رو از خودت میگیری و من حتما میخونم کتاب رو

خیلی خیلی مچکرم از توضیحاتتون♥️♥️

سلام نازنینی

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
سلام  نه😅

چی بد😫فک کردم اونی

ببخشید عزیزم❤😘

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻