2777
2789
عنوان

خانوما

45 بازدید | 8 پست

من‌ دندون درددارم نمیتونم برم دکترقرص نوافن خوردم بدنم شل شده نمیدونم چرا،سست شدم انگارفشارم افتاده.چرااخه

❤خدایاشکرت❤خدایاهمه مریضاروشفابده...هوای ماروهم داشته باش..نوکرتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا جایی ک میدونم از عوارض نوافن نیست خب اگه حس میکنی فشارت پایینه ی چیزی بخور واسه دندونتم اموک ...

خودنوافن نیس واس ی شرکت دیگس نوشته ام دی فن... فکمم بادکرده

سرتوبزارزمین پاتوبچسبون به دیوار.یه شیرجوش بزارروگازییررورنده کن بریزتوش بعدشیرروبه اندازه یه استکانه کوچیک بریزروش وشعله روزیادکن ومدام هم بزن تاغلیظ شه وتبدیل به خمیرشه بعدبزارسردشه هرباریه کوچولوبزاررودندونت کوفتشومیکشه

سرتوبزارزمین پاتوبچسبون به دیوار.یه شیرجوش بزارروگازییررورنده کن بریزتوش بعدشیرروبه اندازه یه استکان ...

دستت دردنکنه ابجی،نمیدونم چرایهوبدنم سست شده.استرسی هستم نفسمم میگیره

دستت دردنکنه ابجی،نمیدونم چرایهوبدنم سست شده.استرسی هستم نفسمم میگیره

منم همین مدلم استرس که میگرفتم تمامه بدنن سست میشه ومیخوام ازحال برم.یه چیزشیرین بخورولی حواست باشه نخوره به دندونت درازبکش چشاتوببندآروم دم وبازدم کن