من آرد و با نوک قاشق چایخوری نمک مخلوط کردم بعد دو قاشق روغن ریختم ورز دادم مثلا یک دقیقه (اگه میخوای زیاد درست کنی نصف لیوان اگه کم از نصف کمتر آب ولرم) کم کم بهش اضافه کن ورز بده دیگه وقتی به دستت نچسبید ده دقیقه روشو بپوشون یه جا بزار بعد کف سینی آرد بریز خمیر و گولوله گولوله کن با وردنه بزن صاف شه . ولی مرتب رو نون ارد بپاش . کف سینی هم همش آرد بریز آردش نچسبه . یه ماهیتابه نسوز بزار رو گاز گرم شه بعد نون بزار داخلش بپزه یه طرف درست شد برگردون اون طرف
پختش هم پنج دقیقه بیشتر طول نمیکشه
مرتب اروم خمیر و بردار که به کف سینی نچسبه بعد سریع کف سینی ارد بپاش خمیرو اروم بزار تو سینی