2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من آرد و با نوک قاشق چایخوری نمک مخلوط کردم بعد دو قاشق روغن ریختم ورز دادم مثلا یک دقیقه (اگه میخوای زیاد درست کنی نصف لیوان اگه کم از نصف کمتر آب ولرم) کم کم بهش اضافه کن ورز بده دیگه وقتی به دستت نچسبید ده دقیقه روشو بپوشون یه جا بزار بعد کف سینی آرد بریز خمیر و گولوله گولوله کن با وردنه بزن صاف شه . ولی مرتب رو نون ارد بپاش . کف سینی هم همش آرد بریز آردش نچسبه .  یه ماهیتابه نسوز بزار رو گاز گرم شه بعد نون بزار داخلش بپزه یه طرف درست شد برگردون اون طرف

پختش هم پنج دقیقه بیشتر طول نمیکشه

مرتب اروم خمیر و بردار که به کف سینی نچسبه بعد سریع کف سینی ارد بپاش خمیرو اروم بزار تو سینی 

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔
همینو درست کردم خوب نشد😶

منم درست کردم خوب شد ولی خوشم نیومد.شوهرم گفت خوبه ولی من دوست نداشتم

پسر گلم👦 دختر نازم👧 مامان و بابا عاشقتونیم.❤💙میشه با دلای پاکتون برای سلامتیمون و رسیدن به آرزوهامون از ته دلتون دعا کنین؟!!🙏😇ما چهار تایی خوشبخت ترینیم😍
من آرد و با نوک قاشق چایخوری نمک مخلوط کردم بعد دو قاشق روغن ریختم ورز دادم مثلا یک دقیقه (اگه میخوا ...

عزیزم خمیر مایه نزدی خوب شد دیگه به استراحت نیازی نیست؟؟؟

🖤🖤ایرانم درد میکند🖤🖤