2777
2789
عنوان

بچه ها با زبون تند و تیز شوهر چکار کنیم؟ هرکی راهکار داره بده

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 29 پست
قبلا اینکارا رو میکردم. الان چون بچه هام کوچیکن نمیتونم مثل قبل. مدام با اونا درگیرم. وسط دعوا برم ح ...

خوب بچه داري كه بهتر با همونا مشغول باش مثلا شوهرت داره تيكه و طعنه ميزنه بگو بيا مامان غذاتو بخور يا بيا لباست كثيف شده عوض كنم با همون بچه هاتو بردار ببر حموم چرا نشه

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
خوب بچه داري كه بهتر با همونا مشغول باش مثلا شوهرت داره تيكه و طعنه ميزنه بگو بيا مامان غذاتو بخور ي ...

میکنم اینکارارو. ولی نمیدونی چقدر حرفا روحم رو ازار میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ف کن بعده دعوا سریع اشتی میکنیم. ولی دلم خون میشه تز حرفتیی ک میتونستم بزنم و نزدم. چون با قوم شوهر ...

میفهمم چی میگید عزیزم

کاشکی حستونو بهشون بگید

ولی متاسفاته افراد بدزبون کلا حس میکنم این تو ذاتشونه

من اینجا خانومای زیادیو هم دیدم که بسیار بدزبونن 👶

میفهمم چی میگید عزیزم کاشکی حستونو بهشون بگید ولی متاسفاته افراد بدزبون کلا حس میکنم این تو ذاتشون ...

منم هستم. ولی خدا از دمه نظرم نمیره. میگم خدا سرم میاره. از دیروز دارم شوهرمو نفرین میکنم. 

وای قبلا اینکارو چندبار کردم ب حدی دعوامون بالا گرفت ک همه جاری و خانواده شوهر و خودم فهمیدن. الان ب ...

واییییییی🤕🤕🤕😢😢

خوب بچه هارو بذارید یه جای دیگه بالاخره 😖باید یه جا این اخلاق تموم بشه دیگه... از نیش و کنایه خودش علیه خودش استفاده کنین...اون چون میدونه شما کوتاه میاین اینطوری میکنه اما اگر بدونه شما هزار بار بدتر از خودشین خودشو جمع میکنه❤❤❤❤

حالا اگر خیلی اذیت نمیکنه اهمیت ندین کلا... یا با مشاور صحبت کنید😥🤗

تازه وارد نیستم،عاشق الاغ ها و خرس ها هستم.🌷🐼🐴😎💞
واییییییی🤕🤕🤕😢😢 خوب بچه هارو بذارید یه جای دیگه بالاخره 😖باید یه جا این اخلاق تموم بشه دیگه ...

نه اذیت نمیکنه. فقط اگه دعوامون بشه بد نیش میزنه. حرفای خاله زنکی میزنه. 

واییییییی🤕🤕🤕😢😢 خوب بچه هارو بذارید یه جای دیگه بالاخره 😖باید یه جا این اخلاق تموم بشه دیگه ...

میدونی هوچی بازی در میاره همه رو خبردار میکنه اگه منم بکشم. و اخر ب ضرر ابروم تموم میشه. منم سکوت میکنم

نمیشع ببریدشون مشاوره؟ یا خودتون برید؟ یا مثلا نمیددنم خیلی بهشون محیت کنین شاید از اونایی باشن که ...

نمیاد مشاوره. یعنی وقتی خوبیم بیخیال میشم. دوباره با ی دعوا اینطور داغون میشم. دیروز سره اینکه عیدی مادر من خیلی کمتر از میزان مادر خودش بود و فقط من گفتم ایکاش روز مادر و عیدی فرق نذهری اینطور کرد. دعوا ب پا کرد.ک فرق دارن و مادر من و مادرتو 

میدونی هوچی بازی در میاره همه رو خبردار میکنه اگه منم بکشم. و اخر ب ضرر ابروم تموم میشه. منم سکوت می ...

خوب اون دقیقا میدونه شما به خاطر ابرو ساکت میشین..

قطعا اونم ابروش براش مهمه... یک بار که ببینه شما هم میتونید دیگه تمومه...

اون شمارو مظلوم گیر اورده البته ممکنه به خاطر این سکوتتون بدتر حرصش در اومده باشه که این چرا هیچی نمیگه...

گاهی اوقات نیاز نیست چیزی بگی و با یه نیشخند حل میشه..

باهاش صحبت کنین از نظرم بهتره وقتی حالش خوبه بهش بگین

خوب اون دقیقا میدونه شما به خاطر ابرو ساکت میشین.. قطعا اونم ابروش براش مهمه... یک بار که ببینه شما ...

وای من از خودش بدتر بودم و جواب میدادم. دیدم نمیشه ابرو خودمو خانوادم میره. الان خیلی بهتر شده. فقط تو دعوا تمام مسایل رو میاره وسط

وای من از خودش بدتر بودم و جواب میدادم. دیدم نمیشه ابرو خودمو خانوادم میره. الان خیلی بهتر شده. فقط ...

چی بگم والا😔 خودتون با مشاور صحبت کنید ❤🤔