2789
عنوان

اسباب کشی

71 بازدید | 5 پست

دوستایی که اسباب کشی داشتن بیان یکم از تجربیاتشون بگن.من دوساله ازدواج کردم تاحالا اسباب کشی نکردم،خونه جدید هم طبقه پنج هست و آسانسور باربری نداره.خیلی نگران وسایلمم.با ابن گرونی اگه وسایلمو به جایی بزنن خراب بشه دیگه کی میتونه بخره دوباره...

شماها چیکار کردین که وسایلتون خراب نشه تو بردن و آوردنا

کارتوناشونو انداختم دور ندارمشون

اگه مشکل هزینه کردن‌ ندارید 

با یه باربری خوب هماهنگ کنید ، کارگرای باربری های خوب کارشون عالیه اصلا آسیبی به وسایل نمیزنن

تازه شنیدم بعضی هاشون تضمینی بارو به خونه جدید منتقل میکنن

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حکاگر بگیر و بهشون بگو از پله ببرن وخیلی تاکید کن مواظب باشن وسایلای بزرگ تو آسانسور بیشتر صدمه میبینن

کارتونم باید از سوپری بگیری

پلاستیک ضد ضربه هم حتما بگیر دور تمام وسایلات بکش تا خش نیوفتن

دور تمام شکستنی هات بپیچون

اول برو یه عالمه کارتن محکم و بزرگ بخر با روزنامه و چسب پهن. شروع کن وسیله هاتو جمع کن شکستنیهارو روزنامه بپیچ. وسایل سنگین مثل چینی یا کتاب همه رو تو یه کارتن نذار. ممکنه زیر کارتن پاره شه. من مثلا چند تا ظرف میذاشتم بقیش وسایل پلاستیکی یا هر چیز سبک. یه ماژیک و خودکار دم دستت بذار .هر کارتن که بستی بنویس باید بره تو کدوم اتاق مثلا بنویس آشپزخانه هال یا اتاق خواب. با خودکارم رو کارتن وسیله هایی که توش هست بنویس. بعدا یه وسیله خواستی گیج نشی تو کدوم کارتنه.

قبل رفتنت خونه جدیدتو قشنگ تمیز کن فقط رفتی وسیله بچینی.

بعد اینکه کشوها رو چسب پهن بزن موقع جابجایی باز نشن. وسایل باارزش مثل طلا رو بذار کیفت که حواست باشه.

یکی دو تا کارتن وسایل دم دستی بذار وسیله هایی که به محض رسیدن به خونه جدید نیازشون داری. این دو تا کارتونو خودتون با ماشین ببرید قاطی نشن. اگه کارگر میگیرید چند نفر از خودتون تو راه پله باشید خوبه چون یه سری کارگرا کسی بالا سرشون نباشه مواظب وسیله ها نیستن. یه نفرم تو خونه وایمیسته یه نفر پایین دم ماشین.

پایه ی وسیله هایی مثل کمد که احتمال داره خط و خش بیفته مشما حبابی متری بگیر بپیچون....

دوستای گلم به جای راجب بنویسید 👈👈راجع به . به جای مضخرف👈👈مزخرف .  به جای توجیح👈👈توجیه. به جای فوش👈👈فحش. به جای تایپیک👈👈تا   پیک topic

اوف چقدر نوشتم. سوالی داری بپرس شاید تونستم کمک کنم

دوستای گلم به جای راجب بنویسید 👈👈راجع به . به جای مضخرف👈👈مزخرف .  به جای توجیح👈👈توجیه. به جای فوش👈👈فحش. به جای تایپیک👈👈تا   پیک topic