2777
2789

متخصص های ویروس شناسی بیان جواب بدن.کی راحت میشیم از شر این کرونا .مردیم دیگه بابا اه

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است

واقعا باور کردین 😐

نمیخوام ناامید کنم ولی توی عید به اوج میرسه به دلیل دیدو بازدیهای یه سری افراد خونسرد

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از ضد عفونی خسته شدم

😭

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

واقعا باور کردین 😐 نمیخوام ناامید کنم ولی توی عید به اوج میرسه به دلیل دیدو بازدیهای یه سری افراد ...

وای جدی؟

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است
دلیل اینهمه تاپیک کرونایی چیه واقعا

تمام دنیا حرف کروناس .مگه فقط ماییم که میگیم؟رسانه فضای مجازی اخبار.همجا

این همه ما داریم رعایت میکنیم بد بعضیا تو بازار و ارایشگاه دارن میچرخن..........نمیدونم چرا متوجه نمیشن که امسال عیدی نیست که کسی بخاد تدارک ببینه.........اگه همه با هم رعایت بکنیم خیلی زود از شر این ویروس لعنتی راحت میشیم.......ولی متاسفانه بعضیا میگن ما که سالمیم نمیگریم والا نمیدونم اینا از کجا اینقد مطمئنن

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.