2777
2789
عنوان

28 هفتگی بارداری

319 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من 28 هفته بارداری هستم پریروز بهداشت بودم وزنم اول 44بود بعد ویار خیلی بد داشتن شدم 40وبعد از اون وزنم بهتر شد الان در حال حاضر 55 هستم میگه خیلی وزنت نسبت به اولش رفته بالا رعایت کن. به نظر شما تا آخر بارداری ممکنه چقدر بشم مگه.واقعا زیاد اضافه شده. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر شما تا 38 هفته چقدر ممکنه اضافه تر بشه اگر همین جور پیش برم

نمیدونم والا من ماهی ۳کیلو نخایت ۴ اضاف میشدم اینسری هم ۲۲هفتم قبل بارداری ۵۷بود بعدم ویار شدم ۵۵حالاشدم ۵۸.....فک کنم مولتیتو دکتر قطع کنه من بارداری اول ماهی۴کیلو اضاف میکردم ۶ماهگیم دکتر گفت مولتیونخوردیگه .... 

الان خیلی شکم ندارم نمیدونم بچم رشدش خوب هست یا نه 

تو پهلوهات هست ایشالله سالم سالم باشه من سر هاملگیام ۲۰ کیلو اضافه میکنم بعدش ک بچه ب دنیا میاد ۲۵ کیلو کم میکنم