2777
2789

من موندم بینیم رو عمل کنم یا نه استخونیه و یه قوس کوچولو داره ولی به صورتم خیلی خیلی میاد موندم عملش کنم یا نه میترسم عمل کنم پشیمون شم

سلام . من حدیثم . دختزی پر از اعتماد به نفس  و تلاش . دختری با شیطنت های زیاد . دختر جذاب اما خاکی . خوشحال میشم با خانما دوست شم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط_عکس#  

اخه میترسم امنیت نداشته باشه

سلام . من حدیثم . دختزی پر از اعتماد به نفس  و تلاش . دختری با شیطنت های زیاد . دختر جذاب اما خاکی . خوشحال میشم با خانما دوست شم
خب تو اينجور مواقع ما نيني سايتيا ميگم لدفا عكس 

میترسم امنیت نداشته باشه

اخه میترسم امنیت نداشته باشه

بزار سیرع حذف کن

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
الان نمیشه به این موضع فکر کنی هیچ دکتزی الان عمل نمیکنه دیگه 

بعد کرونا که بالاخره گشنش میشه پول بخواد

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
عمل کن عزیزم خوشگلتر میشی اعتماد بنفست میره بالاتر فقط تحقیق کن پیش یه دکتر خوب

بنظرتون بینی عملی میتونه مثل بینی طبیعی کارایی داشته باشه؟

ینی مثلا میشه ورزش کرد؟ میشه راحت بود کلا؟ ادم ابریزش داشته باشه اذیت نمیشه؟

مرا عهدیست با جانان...
بعد کرونا که بالاخره گشنش میشه پول بخواد

پولش مهم نیس